Magazin ve sanat turu (25 Kasım 2020) 

25 Kasım 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 25.11.2020 - 17:45

  • 1

    Christina Perri yeni doğan bebeğini kaybetti

    Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Christina Perri, dünyaya gelen bebeğini kaybetti. Perri, "Dünyamıza gelmek için çok mücadele ettikten sonra sessiz doğdu" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    Mehmet Ali Erbil'in son halini kızı Sezin Erbil paylaştı

    Mehmet Ali Erbil'in son halini kızı Sezin Erbil sosyal medyadan yayınladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    2021 Grammy Ödülleri için adaylar açıklandı: Beyonce 9 dalda aday

    Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri 31 Ocak 2021'de Los Angeles'ta düzenlenecek törenle 63'üncü kez sahiplerini bulacak. 2021 Grammy Ödülleri için adaylar açıklandı. Beyonce, dokuz dalda aday gösterilerek Grammy'ye şimdiden imzasını attı ve tarihinde en çok aday gösterilen kadın sanatçı oldu. Onu Dua Lipa, Taylor Swift ile rap şarkıcısı Roddy Ricch altı dalda aday gösterilerek takip etti. Yılın grubu BTS ilk kez Grammy'ye aday oldu. İşte 63. Grammy Ödülleri adayları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Defne Samyeli: Sol Yanım'ın Asena'sı ateşle oynamaktan kaçınmıyor hatta bunu seviyor

    Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım'da Asena'ya hayat verecek olan Defne Samyeli karakteri ve dizi hakkında merak edilenleri anlattı. Samyeli "Asena'yı ilginç ve hatta eğlenceli kılan özelliklerinden biri ateşle oynamaktan kaçınmaması, hatta bunu sevmesi. İçinde bulunduğu duygusal halde, istediğini almak için planlı programlı hareket ederken, istediklerini vermeyenlerden küçük intikamlar alarak kendi adaletini fütursuzca sağlama şekli. Küçük kazanımlarla, küçük ilgi ve sevgilerle pek mutlu olacak kadar da çocuksu. Hani o sevgi ve güven perdesini ona sonuna kadar açsalar, Asena tamamen kalbini açacak ama açmıyorlar hiç" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Kate Middleton ve Prens William'ın yerine Prenses Eugenie ile Jack Brooksbank

    İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılmalarının ardından Kate Middleton ve Prens William ile de kriz yaşayan Prens Harry ve Meghan Markle aile içinde yeni ittifaklarını Prenses Eugenie ve eşi Jack Brooksbank ile oluşturdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Kenan Işık'ın eşi Beril Işık: Sağlık durumunda değişiklik yok

    Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan eşi Beril Işık, "Kenan'ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    Meghan Markle ikinci çocuğunu düşürdüğünü açıkladı

    Prens Harry ile 2018'de evlenen ve 2019'da ilk çocuğu Archie'yi dünyaya getiren Meghan Markle, ikinci çocuğuna hamile olduğunu ve düşük yaptığını açıkladı. Markle, doğmamış bebeğini kaybetme anını anlatırken, "İlk çocuğuma sarılırken, ikinci çocuğumu kaybettiğimi biliyordum" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    Hadise corona virüse yakalandı

    Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olaram şarkıcı Hadise, corona virüse yakalandı. İşte Hadise'nin son durumu ve corona olan diğer ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    2021 Grammy Ödülleri’nde The Weeknd’in hayal kırıklığı

    Son dönemin en popüler şarkıcılarından ve müzik listelerinin zirvedeki ismi olan The Weeknd, 2021 Grammy Ödülleri’ne aday gösterilmemesiyle hayal kırıklığı yarattı. Sosyal medyadan açıklama yapan The Weeknd, "Grammy rüşvetçi" yorumunda bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Mike Tyson: 45 kilo vermek zorunda kaldım

    Yıllar sonra Roy Jones Jr. ile çıkacağı müsabaka için 45 kilo veren Mike Tyson, bu süreçte vergan olduğunu aktardı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    Oyuncu Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti

    Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Muhittin Korkmaz, hayatını kaybetti. Korkmaz, Cem Yılmaz'ın G.O.R.A. filminde "Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim" repliğiyle hafızalara kazınmıştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Corona virüs uyarılarına rağmen Beyaz Saray resepsiyonlardan vazgeçmiyor

    Amerika Birleşik Devletleri'nde sağlık yetkilileri halktan Şükran Günü ve Noel gibi tatillerde geleneksel kutlamalarından fedakarlık etmelerini isterken, Beyaz Saray özel resepsiyonlarını yapmayı planlıyor. Son olarak First Lady Melania Trump, Beyaz Saray'ı Biden çiftine bırakmadan önce Noel ağacını son kez süslemek üzere resmi konuta törenle gelen ağacın önünde poz verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Oyuncu Devrim Parscan son yolculuğuna uğurlandı

    Kurtlar Vadisi dizisindeki "Orhan" rolüyle akıllarda kalan, yüze yakın dizi, sinema ve tiyatro projesinde yer alan ve 83 yaşında hayatını kaybeden Devrim Parscan'ın cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    Justin Bieber'dan Grammy tepkisi: Ben pop değil R&B albümü yaptım

    Justin Bieber, 63. Grammy Ödülleri’nde pop kategorilerinde 3 adaylık birden kazanmasına rağmen The Weeknd ve Nicki Minaj gibi bu yılki tercihlere tepki gösterdi. 26 yaşındaki şarkıcı "Ben pop değil RB albümü yaptım" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Sol Yanım oyuncu kadrosu ve karakterleri

    Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım perşembe akşamları seyirci karşısına çıkacak. Geri sayım başlayan dizinin oyuncuları ve karakterleri merakla bekleniyor. İşte dizinin oyuncu kadrosu ve hayat verecekleri karakterleri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Kars'ın Arpaçay ilçesi Kuyucuk köyünde fırına gidilmiyor ekmeği kadınlar yapıyor

    Kars'ın Arpaçay ilçesi Kuyucuk köyünde el ele veren kadınlar, yıllardır 2 veya 3 haftada bir buluşup imece usulü birbirlerine ekmek pişirerek, fırına ihtiyaç duymadan sofralarının ihtiyacını gideriyorlar.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Ünlü şef Gordon Ramsay'nin yeni restoranında bir burger 850 TL olacak

    Gordon Ramsay Londra'daki yeni restoranında bir burgeri 80 sterline (yaklaşık 850 TL) satacak. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Türkiye'nin 81 iline grafiti yapan Yiğit Baykan: Dünyayı boyamak istiyorum

    Türkiye'nin her iline en az bir tane tavşan figürü çizen grafiti sanatçısı Yiğit Baykan (30), 18 yıldır uğraştığı mesleğiyle ülke içinde elde ettiği ünü uluslararası alana taşımak istiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Anthony Hopkins karantinanın 253. gününde

    Pandeminin neredeyse ilk gününde kendisini önlem amaçlı karantinaya alan 82 yaşındaki oyuncu Anthony Hopkins, bir videosunu sosyal medya hesabından yayınladı. Hopkins'in "Karantinada 253. gün. Yan etkilerini hissetmeye başladım. Siz ne düşünüyorsunuz?" notunu düştüğü gönderiye yorum yağdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    Menajerimi Ara'nın yeni bölümünde Ozan Dolunay'ın ifşa krizi

    Her hafta ünlülerin ve menajerlerinin hayatlarından farklı hikayelerle seyircinin karşısına çıkan Menajerimi Ara’nın yeni bölümüne Ozan Dolunay konuk oluyor. Dolunay, sosyal medya üzerinden konuştuğu bir kadının mesajlarını ifşa etmesi korkusuyla, Feris’e (Canan Ergüder) koşacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    Özge Yağız: Sol Yanım'ın Serra'sı dünyasını kalbine sığdırmış bir genç kız

    Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım'ın başrol oyuncusu Özge Yağız canlandırdığı Serra karakteri için "Sade... Gücünü, duygusallığını, şefkat ihtiyacını saklı yaşayan, kısacası tüm dünyasını kalbine sığdırmış bir genç kız" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 22

    Berk Oktay’ın eşi Merve Şarapçıoğlu'na 6 yıl 3 aya kadar hapis istemi

    Oyuncu Berk Oktay’ın boşanma aşamasında olduğu eşi Merve Şarapçıoğlu’na uygunsuz görüntülerini yayınladığı gerekçesiyle açtığı davanın görülmesine devam edildi. Duruşmada mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, sanık Şarapçıoğlu’nun 6 yıl 3 aya kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde, kadına şiddete dikkat çeken filmler

    25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde (Day for the Elimination of Violence against Women) kadına şiddete dikkat çekmek için yapılan, bir çoğu yaşanmış olayları anlatan yerli yabancı filmleri derlerdik...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Bakan Ersoy'dan Devrim Parscan mesajı

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 83 yaşında vefat eden tiyatro ve sinema sanatçısı Devrim Parscan için bir mesaj yayınladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 25

    Jennifer Garner çocukluk fotoğrafını paylaştı

    Ünlü oyuncu Jennifer Garner, çocukluk fotoğrafını paylaşarak saç kesiminin kötülüğüne vurgu yaptı. Garner, çocukluk fotoğrafı sayesinde şimdiki kuaförüne minnettar olduğunu dile getirdi. Garner, çocukluk ya da gençlik fotoğrafını göreceğiniz tek ünlü değil. Kiminin çocukluk fotoğrafına baktığınızda ne kadar büyük bir değişiklik geçirdiğini düşünecek, kimi için ise hiç değişmemiş diyeceksiniz. Gösteri dünyasının ünlü isimlerini bakalım çocukluk halleriyle tanıyabilecek misiniz? İşte çocukluk fotoğraflarıyla yerli ve yabancı ünlü isimler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 26

    Ordu Kurul Kalesi’nde 2 bin 100 yıllık büst ve masklar bulundu

    Doğu Karadeniz'in ilk bilimsel arkeolojik kazı alanı olan ve UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne aday 2 bin 300 yıllık Ordu Kurul Kalesi'nde, 2 bin 100 yıllık olduğu tahmin edilen pişmiş topraktan yapılmış çeşitli tiplerde yirmiden fazla terracotta Dionysos ve Satyr büst ve maskları bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 27

    Megan Fox sevgilisi Machine Gun Kelly'nin lakabını dövme yaptırdı

    Megan Fox, 10 yıl evli kaldığı üç çocuğunun babası Brian Austin Green'den boşandıktan sonra aşk yaşamaya başladığı ve her fırsatta duygularını paylaşmaktan çekinmediği rap şarkıcısı Machine Gun Kelly'nin lakabını dövme olarak vücuduna yazdırdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 28

    Kayseri'de 4 bin 200 yıllık mezar küpü bulundu

    Kayseri'de 1948 yılından bu yana kazı çalışmalarının sürdüğü 6 bin yıllık Kayseri Kültepe Kaniş-Karum Ören Yeri'nde 4 bin 200 yıllık olduğu belirlenen mezar küpü bulundu. Kazı Başkanı Prof. Dr. Fikri Kulakoğlu, "Bulmuş olduğumuz küp yaklaşık 4 bin 200 yıl önce kullanılmış, mezar küpü. Bulduğumuzda gömü vardı" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 29

    Nicki Minaj Grammy Akademisi'ni topa tuttu

    2021 Grammy Ödülleri adaylarının açıklanmasının ardından ünlü rap şarkıcısı Nicki Minaj, ödülleri dağıtan Recording Academy'nin sekiz yıl önce hakkını yediğini söyleyerek veryansın etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 30

    Afrikalı sanatçılar, Olduğun gibi güzelsin isimli çağdaş sanat projesinde birleşti

    Senegal'in başkenti Dakar'da, Afrikalı sanatçıların eserlerinden oluşan Olduğun gibi güzelsin (You are beautiful the way you are) isimli çağdaş sanat projesi, siyahi kimliği üzerine farklı bir bakış açısı sunuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 31

    Rize'de arabalı sinema dönemi

    Rize'de, "Aracınla gel, eğlenceye katıl" sloganıyla başlatılan "Arabalı Sinema Gecesi" etkinliğiyle sinema keyfi arabalara taşındı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 32

    Karlie Kloss'tan ilk hamilelik pozu

    Anne olmaya hazırlanan dünyaca ünlü model Karlie Kloss, büyüyen karnını gösteren yeni bir poz paylaştı. Ivanka Trump'ın eşi Jares Kushner’in kardeşi Joshua Kushner ile evli olan ünlü model, geçen ay bir video ile hamile olduğunu açıklamasının ardından ilk hamilelik fotoğrafını yayınlamış oldu.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 33

    Atatürk Araştırma Merkezi Yayınları'na 3 yeni eser daha eklendi

    Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesindeki Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı okuyucuların beğenisine 3 yeni kitap sundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız