Matt Hancock: Hayatımı havaya uçurdum

Yardımcısıyla bakanlıkta öpüşürken kameraya yakalanınca işini ve eşini kaybeden İngiltere’nin eski sağlık bakanı Matt Hancock, olayın ardından verdiği ilk röportajda hayatını havaya uçurduğunu söyleyip, herkesten özür diledi. 

Haberler 03.12.2021 - 11:41

  • 1
    İngiltere’nin bir önceki sağlık bakanı Matt Hancock, geçtiğimiz haziran ayında yardımcısı Gina Coladangelo ile bakanlık ofisinde öpüşürken çekilen gizli güvenlik kamerası görüntüleri ülke gündemine oturdu. Bunun üzerine bakanlıktan istifa eden Hancock, eşi ve üç çocuğunun annesi olan Marth Hancock’tan da ayrıldı.
  • 2
    Aynı şekilde eşinden ayrılan Gina Coladangelo ile eski bakan halen ilişkilerini sürdürmelerine rağmen artık nadiren birlikte görülüyorlar.
  • 3
    Öpüşme görüntülerinin ortaya çıkmasının üstünden beş ay geçtikten sonra ilk kez bir röportajda konuşan Matt Hancock (43) olay nedeniyle herkesten tekrar özür diledi.

  • 4
    İngiliz ITV kanalına konuşan Hancock, incittiği kişilerden özür dilerken insanları hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

  • 5
    Gina Coladangelo (44) ile ilişki yaşadığı sırada Martha Hancock ile evli olan Hancock, "Bu olay nedeniyle hayatımı havaya uçurdum ve tahmin edeceğiniz gibi odaklandığım ilk şey özel hayatımdı. Bu kaçınılmazdı” dedi.
  • 6
    Yardımcısıyla öpüşerek sosyal mesafe kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle eleştirilere maruz kalan eski sağlık bakanı, “İstifa etme kararı aldım ve bu doğru bir karardı. Başarısızlığım için tekrar özür dilerim. Birçok kişiyi hayal kırıklığına uğrattım” diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız