Megan Fox sevgilisi Machine Gun Kelly'nin lakabını dövme yaptırdı

Megan Fox, 10 yıl evli kaldığı üç çocuğunun babası Brian Austin Green'den boşandıktan sonra aşk yaşamaya başladığı ve her fırsatta duygularını paylaşmaktan çekinmediği rap şarkıcısı Machine Gun Kelly'nin lakabını dövme olarak vücuduna yazdırdı. 

Haberler 25.11.2020 - 09:02

  • 1

    Ünlü oyuncu Megan Fox, pazar gecesi düzenlenen Amerikan Müzik Ödülleri törenine erkek arkadaşı Machine Gun Kelly ile katıldı. İkili, birlikteliklerini ilan etmelerinden bu yana ilk kez kırmızı halıda yan yana poz verdi.

  • 2

    Los Angeles’taki Microsoft Tiyatrosu’nda yapılan törende şıklığıyla dikkat çeken 34 yaşındaki oyuncunun yeni yaptırdığı dövmesi dikkatlerden kaçmadı. Fox’un ilgili hayranları, Amerikan Müzik Ödülleri fotoğraflarına yakın plandan bakarak dövmesini inceledi.

  • 3

    Sevgilisine olan aşkını her fırsatta dile getirmesiyle magazin basınının gündeminde olan Fox’un, Machine Gun Kelly’nin takma adı ‘gunman’ın (silahlı adam) İspanyolcası olan 'el pistolero' sözünü vücuduna yazdırdığı görüldü.

  • 4

    Fox, üç çocuğunun babası olan boşandığı eşi Brian Austin Green'in adını da göbeğine yazdırmıştı.

  • 5

    Fox, Noah (8), Bodhi (6) ve Journey (4) adlarındaki çocuklarının babası 47 yaşındaki Green ile 2004 yılında bir sitcom setinde tanışmıştı. Bir dargın bir barışık sürdürdükleri nişanlılık dönemi sonrası 2010’da evlenmişlerdi. Çift geçtiğimiz mayıs ayında boşanmıştı.

  • 6

    Midnight In The Switchgrass film setinde tanıştığı 30 yaşındaki rap şarkıcısı Machine Gun Kelly ile altı ay sonra aşk yaşadığını ilan eden Fox, her fırsatta hislerini dile getirmekten çekinmedi. Green’den boşanır boşanmaz başlayan yeni ilişkisi nedeniyle, aslında evliyken aşk yaşamaya başlamakla suçlansa da bu iddiaları reddeden Fox, aşkını gözler önüne seren sosyal medya paylaşımları yapmaktan kaçınmadı.

  • 7

    "MEGHAN FİLM ÇEKİMİNDEN SONRA DEĞİŞTİ"

    Mayıs ayında çıkan boşanma haberleri sonrası Green, verdiği bir röportajda, "Megan 2019'daki Cadılar Bayramı döneminde film çekimindeydi. 5 hafta sonra döndüğünde, garip davranmaya başladı. Evlilik içindeki yakınlığı yeniden kuramadık. Devam eden üç hafta boyunca aramızdaki bağın koptuğunu hissettim. Üç hafta bekledikten sonra ona mesaj attım; 'Evliliğimiz için endişelenmem gerekiyor mu?' diye. 'Sonra konuşuruz' yanıtını verdi. Bu iyi bir haber değildi. Daha sonra bana film çekimi için evden ayrı olduğu süreçte kendisini daha iyi hissettiğini söyledi. Üzüldüm. Sette Colsen (Machine Gun Kelly) diye bir adamla tanışmıştı. Arkadaştılar ve çok iyi bir adam olduğunu söylüyordu” demişti.

    10 yıllık evliliklerinde çift daha önce de boşanma kararı almış, ancak Fox’un üçüncü çocuğuna hamile olduğunu öğrenince ayrılmaktan vazgeçmişlerdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız