Meghan Markle ve Prens Harry Afrika’ya taşınıyor

Prens Harry ve Meghan Markle hakkındaki söylentiler dur durak bilmiyor. Son olarak çiftin bebeklerinin doğumunun ardından Afrika’ya gideceği iddia edildi. Harry ile ağabeyi Prens William arasında ortaya çıkan gerginliklerin bu sayede azalacağı düşünülüyor.

Haberler 23.04.2019 - 10:29 Son Güncelleme : 23.04.2019 - 10:34

  • 1
    Kraliyet Ailesi, önceki gün Kraliçe Elizabeth’in 93. yaş gününü ve Paskalya’yı kutladı. Törende, ay sonunda doğum yapması beklenen Sussex Düşesi Meghan Markle’ın yokluğu ile Sussex Dükü Harry’nin gergin tavırları dikkat çekti.

  • 2
    İngiliz basını bunun nedenenin Harry ile ağabeyi Prens William arasında devam eden gerginliğe bağladı ve yeni bir iddia ortaya attı.

  • 3
    The Sunday Times'dan Tim Shipman ve Roya Nikkhah’ın belirttiğine göre, Meghan ile Harry çifti, doğumun ardından uluslararası bir görev için başka bir yere gidebilir.

  • 4
    Gazeteye “Şimdilik sadece konuşulma aşamasında; ama planları sahip oldukları yardım güçlerini Afrika gibi bir yerde kullanmak üzerine” açıklaması yapan kaynak, bunun 2020’de gerçekleşebileceğini belirtti.
  • 5
    Kraliyete yakın bir diğer kaynak ise bu yerin Afrika değil, Canada ya da Avustralya olabileceğini de belirtti.

  • 6
    Harry ve Meghan’ın Afrika Ötesinde projesi çerçevesinde hayırseverlik ve yardım çalışmaları için 6 aylık bir “geçici göreve” gideceği ifade ediliyor.  Son aylarda Harry ile ağabeyi Prens William arasında ortaya çıkan gerginliklerin bu sayede “azalacağı” da düşünülüyor.
  • 7
    Bu geçici görevin Sussex Düşesi Meghan Markle’ın lüks yaşantısı ve Kate ile olan gerginliklerinin de önüne geçeceği tahmin ediliyor. Ancak Meghan ve Harry’nin Afrika’ya taşınmalarının ve güvenlik masraflarının 6 aylık süreçte 1 milyon sterlini (7.5 milyon TL) aşacağı belirtiliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız