Mert Fırat: Yorumlar bizi etkilemedi

Dünyaevine giren Mert Fırat ile İdil Fırat, kına gecesinde eleştirilen taht (tefour) ile ilgili konuştu. Mert Fırat, "Yorumlar bizi etkilemedi. Kınaya getirilen taht bize sürprizdi" ifadelerini kullandı.

Haberler 10.09.2018 - 09:57

  • 1
    Çeşme-Alaçatı'da evlenen Mert Fırat ile İdil Fırat, düğüne katılamayan İstanbul'daki dostları için bir etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor.
  • 2
    Hürriyet'in haberine göre; Mert Fırat eşi İdil Fırat’ın kına gecesine tahtla (tefour) gelmesi üzerine yapılan eleştirilere şöyle yanıt verdi: “Yorumlar bizi etkilemedi. Organizatörün bir köle taciri, arkadaşların da köle olmadığını biliyoruz. Hepsi mesleklerini icra ediyorlar. Kınaya getirilen taht bize sürprizdi”
  • 3
    Düğün sonrası planlarını da anlatan çift, “İstanbul’da bulunan, düğüne katılamayan dostlarımızı ziyaret ederek, onlar için bir organizasyon düzenleyeceğiz. Setler başladığı için tatil yapmayacağız” dedi.
  • 4
    Düğünde, Mert Fırat Hugo Boss marka damatlık, İdil Fırat ise Tuvanam 46 tasarımı gelinlik giydi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız