Özge Borak: Duraklama dönemindeyim

Rock Müzikaller projesinde sahnede boy gösteren paylaşan Özge Borak, "Şu an televizyon ve sinemayla ilgili bir duraklama dönemindeyim. Nefes alıyorum, belki ocak itibarıyla bir şey olabilir" ifadelerini kullandı.

Haberler 25.09.2018 - 15:58

  • 1
    Ailesinin Devlet Opera ve Balesi’nde sanatçı olduğunu belirten Özge Borak, Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'a konuştu. Şu sıralar Rock Müzikaller ile sahnede olan Borak, çocukken balerinliğin hayalini kurduğunu dile getirerek, “Ama iyi ki olmamışım... Hem dans edebildiğim hem de şarkı söyleyip, oyunculuk yapabildiğim bir mesleğim var” dedi.
  • 2
    Projeye nasıl dahil oldunuz?

    - Nurcan Karaca’yla bu işe adım attık. Erdem’le (Yener) bir düetim ve solom var. Ayrıca Ayça (Varlıer) ile bir düetimiz oldu. ‘Grease Müzikali’nden Erdem’le, ‘Rent Müzikali’nden bir parça da Ayça’yla seslendirdik. ‘One Night Only’ diye bir parça okudum. Çocuk istismarına parmak basan bir şarkı... Seyircinin böyle bir kadroyla çok eğlendiğine inanıyorum.
  • 3
    Çocukken şarkıcı olmayı düşündünüz mü hiç?

    - Hiç düşünmedim ama müzikaller ve oyunculuk hep aklımdaydı. Ailemden dolayı balerin olmayı çok istedim... Hepsi Devlet Opera ve Balesi’nde... Ama ‘İyi ki olmamışım’ diyorum çünkü hem dans edebildiğim hem de şarkı söyleyip, oyunculuk yapabildiğim bir mesleğim var. Allah sağlık verdikçe, bu işi sonuna kadar götüreceğim.
  • 4
    Son dönemde serbest dalışa başladınız. Nasıl gidiyor?

    - 10 yıldır tüplü dalış yapıyorum, bu sene serbest dalışa da merak sardım. Denizle alakalı her şey ilgimi çekiyor.
  • 5
    'Yüzüm eskimesin’ gibi düşünceleriniz var mı?

    - Hayır, mesela geçtiğimiz sene tiyatro daha azınlıktaydı, şimdi ağırlık verdim. Tükenmişlik sendromu gibi bir şey yaşamadım çok şükür. Bunu sadece oyuncular yaşıyor diye de sınırlandırmamak lazım, her insanın başına gelebilecek bir rahatsızlık.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız