Ercan Kesal'dan Çukur'a veda (Çukur oyuncu kadrosu ve karakterleri)

Çukur'un sezon finali öncesi Çeto karakterine hayat veren Erkan Avcı, Berkay Ateş ve Dilan Çiçek Deniz diziye veda etmişti. 3.sezon finalinde ise Yamaç ve İdris'ten hangisinin öldüğü merak konusu olmuştu. Yayınlanan yeni sezon fragmanında İdris karakterine hayat veren Ercan Kesal'ın diziye veda ettiği görülüyor.

Haberler 08.09.2019 - 09:56

  • 1

    3. YENİ SEZON

    Çukur'un merakla beklenen 3. yeni sezon fragmanı görücüye çıktı. Yayınlanan fragmanda finalde İdris mi Yamaç mı ölecek? sorusu belli oldu. Yeni sezon fragmanında Ercan Kesal'ın hayat verdiği İdris Koçovalı  karakterinin öldüğü görülüyor. 

    ÇUKUR 3. SEZON FRAGMANI (TIKLA İZLE) 

  • 2
    Diziye yeni sezonda katılan Damla Sönmez'de yayınlanan fragmanla birlikte Çukur'da ilk kez seyirci karşısına çıkmış oldu.
  • 3
    Rol aldığı Hakan: Muhafız dizisiyle gündemde olan Ayça Ayşin Turan'ın da yeni sezonda Çukur’da oynacağı iddia edildi.

    Turan'ın rolüyle diziye veda eden Dilan Çiçek Deniz’in yerine geçeceği de öne sürüldü.
  • 4

    2. GEÇMİŞ SEZON

    Son olarak Hep Sonradan oyunuyla tiyatro sahnesinde boy gösteren Ahmet Melih Yılmaz, Timsah karakteriyle Çukur dizisine katılmıştı.
  • 5

    GEÇMİŞ BÖLÜMLER

    Çukur'un dün yayınlanan 60. bölümünde Sena karakterine hayat veren Dilan Çiçek Deniz ve Mahsun'u canlandıran Berkay Ateş diziye veda etti. İki oyuncu da Instagram hesaplarından diziyle ilgili duygularını paylaştı.
  • 6
    Berkay Ateş, Instagram hesabındah paylaştığı fotoğrafın altına "Hikayedir yolu aydınlatan.
    Hele ki bu kadar güzel, bu kadar değerli insan tanıdıysan. İyi ki sizinleydim, Çukur’daydım.
    Herkese çok teşekkür ederim, tek tek, emeği geçen herkese" notu yazdı.
  • 7

    İlk bölümden itibaren dizide rol alan Dilan Çiçek Deniz ise şu notu yazdı:

    "Senayım ben! Benim için en özeliydi.. İki sezondur güzel ruhlarla çalışma fırsatım oldu. Büyüdüm, hem iş hem hayatla ilgili herkesten çok ama çok şey öğrendim. Beni hayatlarına alan,bana bu fırsatı veren ve beni destekleyen herkese,çok teşekkür ederim. Sürekli kendimi geliştirmem için beni motive ettiniz. Yanımda oldunuz, sağ olun. Sena’dan da çok şey öğrendim. Güçlü olmayı, hayır demeyi, çok sevmeyi herkesi ama her şeyi. Son sahneye kadar yanımda olan ve bana çok yardımcı olan partnerime, ay yapıma, sevgili yönetmenlerimize, senaristimize, oyuncu arkadaşlarıma, abilerime, ablalarıma, babama, anneme, güzel kızlarıma fakat en büyük teşekkür ne kadar çok çalışsalarda, yorulsalarda işlerini en iyi şekilde yapan ve bunu yaparken iyi insan olmayı unutmayan tüm reji,prodüksiyon ve set ekibine... İyi ki varsınız, iyi ki.. Belki hiçbirimiz kahraman değiliz. Hele ben, hiç değilim!
    Sevdiklerini korumak
    için kahraman olmaya da gerek yok zaten.

  • 8
    Çukur'da en son Çeto karakterine hayat veren Erkan Avcı senaryo gereği ölerek diziye veda etti. Mahsun tarafından öldürülen Çeto (Erkan Avcu) sosyal medyadan da veda mesajı yayınladı. Avcı, "Çeto için yolun sonu;benim için başka bir yolun başlangıcı..
    Teşekkür etmem gereken insanlar var;
    reji vereninden,çay verenine kadar sağolun varolun. Öncelikle yapımcılarımız Kerem Çatay ve Pelin Diştaş’a özellikle de bu zorlu yolu bana kolaylaştıran geminin kaptanı yönetmenimiz Sinan Öztürk’e tüm kalbimle teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
  • 9

    GEÇMİŞ BÖLÜMLERDEN DİĞER DETAYLAR

    Hare Sürel 

    Beş Kardeş ve Poyraz Karayel'de rol alan Hare Sürel  son olarak Vatanım Sensin ile izleyici karşısına çıkmıştı. 

  • 10
    Tansu Biçer

    Kısa bir süre önce ekrana veda eden Ufak Tefek Cinayetler dizisinde komiser Kemal’i oynayan Tansu Biçer de Çukur'a katılmıştı. 


  • 11
    Serhat Özcan

    Bir Demet Tiyatro ile hafızalara kazınan oyunculardan Serhat Özcan da yeni bölümlerde yer alacak.
  • 12

    GEÇMİŞ BÖLÜMLER

    Çukur, 48. bölümüyle 2018'e final gibi veda etti. Koçavalılar'ın Karakuzular'ı bitirmek için yaptığı plan işe yaradı ve 2 önemli isim diziye veda etti.

  • 13

    Karakuzular'ın maddi ve hukuki işlerini halleden Ersoy karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak ve Lal Fındık'ı canlandıran Ramin Nazır diziye veda etti.

  • 14

    48. bölümün mutlu sonla bitmesi beklenirken bir sürpriz daha yaşandı. Final sahnesinde Karakuzalar'ın yardım istediği ancak kimliği gizli tutulan isim harekete geçti.

    Ersoy'un öldüğünde habersiz onunla buluşmaya giden Yamaç, silahlı saldırıya uğradı. Yamaç'ın vurulduktan sonra 'Neden?' diye sorması ise saldırganın içeriden biri olması gündeme getirdi.  

    Daha önceki bölümlerde de Karakuzular'ın "Yamaç'ı öldürmeyeceğimize söz verdik"  mesajlarıi final sahnesiyle birleşince 'Hain kim?' sorusunu gündeme getirdi. Nitekim dizin final sahnesi de aynı sorunun yer aldığı duvar yazısıyla bitti.

    İşte Çukur'un önceki bölümlerinde merak edilen, diziye katılan ve ayrılan oyuncularla ilgili detaylar...

  • 15
    Çukur'da İdris Koçovalı'nın gençlik aşkı olan ve dizinin ikinci sezonunda yüzü gösterilmeden sahneleri yer alan Meliha karakteri ortaya çıktı. Dizideki karaktere 52 yaşındaki oyuncu Şenay Gürler hayat veriyor.
  • 16

    Çukur dizisinde Muhittin karakterine hayat veren Nebil Sayın'ın ayrılığı başka bir dizideki rolüyle ortaya çıktı. 

  • 17
    Sayın; Payitaht Abdülhamid'de saatli bombayla suikast yapan ilk kişi olarak tarihe geçen Edward Jorris'in yardımcısı Samuel'i canlandıracak ve yeni sezon 2. bölümden itibaren dizideki tansiyonu yükseltecek.
  • 18

    2. SEZON BAŞLANGICI

    Çukur dizisinin 2. yeni sezonu dün yayınlanan yeni bölümle başladı. 34. yeni bölümde hapishanede Karakuzular’ın adamı tarafından öldürülmeye çalışılan Cumali, herkese öldüğünü düşündürerek demir parmaklıklar ardından kaçmayı başardı.

  • 19

    Bu sırada Yamaç ve Kemal ise, Feride’nin Cumali’yi öldüreceğini öğrendi. Bu gerçek karşısında Karakuzular’a teslim olan Yamaç, tanınmayacak hale gelene kadar dövüldü. 

  • 20

    Mahalledeki futbol sahasının tellerine asılan Yamaç’ı sürpriz bir isim, ağabey Cumali Koçovalı’nın evine getirdi. Bu kişinin Selim (Öner Erkal) olduğu görülen final sahnesi büyük merak uyandırdı. 

  • 21

    Vartolu, sezon finalinde Karakuzular’ın kaçırdığı Saadet’ine kavuşmak için Çeto’yla anlaşma yaparak onları laboratuarına girip uyuşturucu üretirken; Metin ise tek gözünü kaybetmiş ve Çukur’un eski günlerine döneceğine inancını yitirmiş bir şekilde izleyici karşısına çıktı. Aliço’nun akıl hastanesinde görüldüğü bölümde Sena ise gizliden gizliye Yamaç ve Aliço’yu kolladı.

    “BENİM ADIM CUMALİ KOÇOVALI, BEN İNTİKAMIMI ALIRIM!”

    Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede Yamaç’la yüzleşen Cumali’nin “İntikam için! On bir sene önce benim evime saldırdılar, sen daha bebeydin! Hepsini indirdim. Benim adım Cumali Koçovalı, ben intikamımı alırım!” sözleri asıl mücadelenin yeni başlayacağının sinyallerini verdi.

  • 22

    Dizide, İdris Koçavalı karakterinin unutamadığı aşkı Meliha karakterini canlandıracağı iddia edilen Nebahat Çehre'den ise açıklama geldi.  Çıkan haberlerin ardından usta oyuncu Nebahat Çehre'nin menajeri Selçuk Kaya, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla iddiaları yalanladı.

    İşte yeni sezonla ilgili diğer detaylar...

  • 23

    2. YENİ SEZON

    Geçtiğimiz sezon puhutv'den yayınlanan Şahsiyet dizisinde rol alan Necip Memili, Cumali Koçavalı karakteriyle Çukur'a dahil oldu.

  • 24
    Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Dilan Çiçek Deniz'in başrollerinde yer aldığı Çukur dizisinin yeni sezonunda Cumali karakterine hayat verecek oyuncunun Kenan İmirzalıoğlu olacağı iddia ediliyordu. İddialara ilk ağızdan cevap geldi. Milliyet'e konuşan senarist Gökhan Horzum, 'Kenan İmirzalıoğlu gelecek' söylentisine, "Yok öyle bir şey... Erkan Avcı ve Berkay Ateş, yeni sezonun kötü adamları olarak kadromuza katıldı" dedi.

    Gökhan Horzum, "Cumali karakteri için de çok iyi bir oyuncuyla anlaşma yapıldı. Bu sene 'Çukur'da hayatta kalma mücadelesi izlenecek. Bütün taşlar yerinden oynadı, gidenler oldu, kalanlar yaralı...En önemlisi dizinin yeni efendileri var ve hiç de iyi niyetli değiller" şeklinde konuştu.
  • 25

    Televizyon ve sinema dünyasının başarılı oyuncuları Erkan Avcı ve Berkay Ateş Çukur ekibine katıldı. 

    Final bölümü ile hayranlarını şaşkınlığa uğratan dizide en çok Çukur’u yerle bir eden, farklı sembolleri olan yüzükleriyle dikkat çeken karakterler merak ediliyordu. Koçovalılar’a kafa tutan bu adamlar yeni sezonda Karakuzular ismiyle karşımıza çıkacaklar. 

  • 26
    Erkan Avcı’nın Çeto, Berkay Ateş’in ise Mahsun rolüne hayat vereceği Karakuzular çetesi ile Koçovalılar arasındaki mücadele yeni sezonda Çukur’da tansiyonu yükseltecek.
  • 27

    GEÇTİĞİMİZ SEZON

    Çukur'un  yayınlanan 33. final bölümünde katliam gibi bir sezon finali ekrana geldi. 

    - Medet karakterini canlandıran Mustafa Kırantepe, silahlı saldırıya uğrayan Vartolu (Erkan Kolçak Köstendil) ile Saadet'i (Boncuk Yılmaz) kurtarmak isterken hayatını kaybetti.


    -Avukat Nazım ( Ahmet Tansu Taşanlar) zehirlediği kardeşi Emrah'ın (Alperen Duymaz) ihaneti ile vurularak öldürüldü. Böylece iki kardeş de Çukur'a veda etmiş oldu.

    -Koçavalı Ailesi, Celasun (Kubilay Aka) ile Akşın'ın (İlayda Alişan) düğününde silahlı saldırıya uğradı. Düğüne sonradan gelen Yamaç Koçovalı (Aras Bulut İynemli) ile Aliço (Rıza Kocaoğlu)
    Sultan Koçovalı (Perihan Savaş), Ayşe (İrem Altuğ), Nedret (Zeynep Kumral), Muhittin (Nebil Sayın), Metin (Cem Uslu), Kemal (Kemal Yıldıran), Meke Aytaç Uşun) ve Karaca'nın (Ece Yaşar)
    kanlar içindeki bedenleriyle karşılaştı. Aileden kurtulan olup olmadığı netlik kazanmasa da önünümüzdeki sezon dizide olmayacaklar gibi görünüyor.

    -Aynı anda eve yakın bir yerde silahlı saldırıya uğrayan İdris Koçovalı (Ercan Kesal ) Paşa (Çetin Sarıkartal) ve Emmi'nin (Kadir Çermik) ise kurtulup kurtulmayacakları sorusunun cevabı 2. sezona kaldı.

    -Selim Koçovalı (Öner Erkan ) bileklerini keserek intihar etti ve hayatını kaybetti.

    33. bölümde Çukur'a veda etmediği kesinleşen 4 isim oldu. Yamaç Koçovalı (Aras Bulut İynemli
    Vartolu (Erkan Kolçak Köstendil), Aliço (Rıza Kocaoğlu) ve Sena Koçovalı'nın (Dilan Çiçek Deniz) 2. sezonda olacağı kesinleşti.

    Çukur'un sezon finalinde ise Yamaç ile Vartolu Çukur’u almak için harekete geçti.

    İşte Çukur'da bu sezon yaşanan vedalar ve dizinin oyuncu kadrosu. 

  • 28

    Dizinin 7 Mayıs'ta yayınlanan bölümünde;  Vartolu’nun zayıf noktasını bulan Sultan’ın Saadet’i Cemil’le evlendirmek istemesi ve İdris’in Vartolu’ya olan kızgınlığından dolayı düğünü bir an önce gerçekleştirmeye çalışması Vartolu’yu çılgına çevirdi. Saadet’in evlenmemesi için her şeyi yapan Vartolu’nun hayati hatası Saadet’i ondan daha da uzaklaştırdı. Koçovalılar’ı kaybetmek istemeyen Saadet ise sessiz bir şekilde evleneceği anı bekledi. Düğün günü Cemil’in Ayşe’ye olan duygularını itiraf etmesi ve ona kaçma teklifinde bulunması tüm dengeleri alt üst etti. Selim’in elleriyle son nefesini veren Cemil’in yere yığıldığı final sahnesi ekran başındakileri soluksuz bıraktı. 

  • 29

     Pazartesi akşamlarının zirvesindeki dizi ‘Çukur’un 28’inci bölümünde ekran başındakiler büyük bir sürprizle karşılaştı. Usta oyuncu Haldun Dormen, diziye konuk oyuncu olarak katıldı. Eskilerin ünlü sihirbazı Şanar karakteriyle izleyici karşısına çıkan duayen ismin yolu, Rıza Kocaoğlu’nun hayat verdiği Aliço ile kesişti.

  • 30

    Çukur ilk bölümünden bu yana orijinal müzikleri ve yer verdiği şarkılarla da fenomene dönüşmüştü. Dizide Celasun karakterine hayat veren genç kuşağın yıldız oyuncularından Kubilay Aka da Çukur için stüdyoya girerek sözlerini kendisinin yazdığı Gamzendeki Çukur şarkısını seslendirdi. Aka’ya bu şarkıda sürpriz bir isim eşlik etti. Rock müziğin sevilen ismi Hayko Cepkin, Gamzendeki Çukur’u genç oyuncuyla birlikte seslendirdi.

    GAMZEDEKİ ÇUKUR DİNLE

  • 31
    Çukur'an 23. yeni bölümünde Burak Sergen'in canlandırdığı Baykal Bey/ Beyefendi hayatını kaybetti. Böylece usta oyuncu Çukur kadrosundan ayrılmış oldu. İşte önceki bölümlerde yaşananlar ve Çukur karakter analizi...
  • 32
    Hatırla Sevgili, Muhteşem Yüzyıl ve Kara Para Aşk gibi Türk televizyon tarihinin ölümsüz dizilerinde rol alan genç neslin yetenekli oyuncularından Saygın Soysal, Çukur dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.  İlk kez 22’nci bölümde izleyici karşısına çıkan Soysal, Elvis adlı karaktere hayat verdi.
  • 33
    Son olarak Çukur'un 20. bölümünde Elif Doğan'ın canlandırdığı Hale karakteri Baykal Bey'in adamı tarafından silahlı saldırıya uğradı. Aliço'nun (Rıza Kocaoğlu) gözleri önünde yaşanan saldırı sonrası Hale hayatını kaybetti. Böylece Elif Doğan Çukur dizisine veda etmiş oldu.
  • 34

    Çukur'un 19. bölümünde gerçeği öğrenen İdris Koçavalı,  yüzleşmek için Vartolu ile buluştu. Yamaç ise Çukur'un karıştıran ve olayların arkasında olan kişinin Baykal Bey olduğunu fark etti. Peki ama Çukur'un önceki bölümlerinde neler yaşandı? 

  • 35

    Çukur'un 18. son bölümünde Paşa, İdris Koçovalı'ya ”Vartolu Sadettin, senin oğlunmuş!” diyerek gerçekleri açıkladı.   Aynı bölümde Erkan Kolçak Köstendil'in canlandırdığı Vartolu karakteriyle ilgili merak edilen sorunun cevabı da belli oldu. Vartolu'nun yaşadığı, Yamaç'ın onu sakladığı ortaya çıktı. 

  • 36
    Çukur'un 18. bölümünde yaşanan bir diğer sürpriz ise Öner Erkan'ın canlandırdığı Selim Koçavalı'nın kardeşi Yamaç'ı korumak için kendisini feda etmesi oldu. Vurularak hasteneye kaldırılan Selim'in kalbinin durduğu sahne Çukur dizisinde olası bir ayrılğı gündeme getirdi. Selim karakterinin yaşayıp yaşamadığı 19. yeni bölümde belli olacak.
  • 37

    Çukur’un 18. yeni bölüm çekimlerinde, nefes kesici anlar yaşandı. Rıza Kocaoğlu’nun hayat verdiği Aliço, yine soluksuz bırakacak bir plana ortak olacak. Çukur’un eli kulağı ve Yamaç’ın da en büyük destekçisi olan, çöp toplayıcılığı yapan Aliço, Çukur’un gizli kahramanları olan tüm çöp toplayıcılarını buluşturacak.

    Etkileyici oyunculuğuyla Aliço’yu Çukur’un fenomen karakterlerinden birine dönüştüren Kocaoğlu’na bu sahnede profesyonel oyuncuların yanı sıra gerçek çöp toplayıcıları da eşlik etti.

    Ünlü oyuncu çekim aralarında bu sahnede rol alan herkesle fotoğraf çektirip onlarla sohbet etti.

    18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI (TIKLA İZLE)

  • 38

    Alperen Duymaz Çukur'un 17.  yeni bölümünde  Emrah Komiser karakteriyle diziye hızlı bir giriş yaptı. Yamaç’ı ve İdris’i olayları sonlandırmaları konusunda açıkça tehdit eden Emrah Komiser artık herhangi bir anlaşmanın olmayacağını ve Çukur'a polisin gireceğini açıkladı. Yamaç dışında İdris dahil Çukur'daki herkesi gözaltına alan Emrah Komiser şimdiden dizideki tüm dengeleri değiştirdi. 

  • 39

    Emrah Komiser'in, Dilan Çiçek Deniz’in canlandırdığı Sena'nın ağabeyi olduğu ve aralarındaki ilişki ise ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak. 

  • 40

    Çukur dizisinin 17. bölümünde Erkan Kolçak Köstendil'in canlandırdığı Vartolu karakterinin yaşayıp yaşamadığına ilişkin de ipuçlarına yer verildi. Son bölümde Yamaç'ın Emmi ile birlikte birini sakladığını gösteren sahneler ve Çukur'un her yerine Vartolu'nun ölmediğini ilişkin yazılan notlar,  Erkan Kolçak Köstendil'in diziye devam edeceği şeklinde yorumlandı. 

  • 41

    ÇUKUR’UN EMRAH’I ALPEREN DUYMAZ KİMDİR?

    Alperen Duymaz, 03 Kasım 1992 tarihinde dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro öğrencisi olan Duymaz, oyunculuğa ilk adımını Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile attı. Bu dizi projesinden önce Ankara'da yaşayan Duymaz, bu dizinin ardından yaşamını İstanbul'da sürdürmeye başladı. Daha sonra Show TV'de yayınlanan Acı Aşk dizisinde 'Ali' karakterini canlandırdı.


    Son olarak Timuçin Esen, Şevval Sam, Nejat İşler, Murat Aygen, Dilan Çiçek Deniz ve Hilmi Cem İntepe ile birlikte başrolünü oynadığı Bodrum Masalı'nda 'Ateş' karakterine hayat verdi.

  • 42
    Çukur'un 14. bölümüyle birlikte  6 bölümlük bir Vartolu ile yüzleşme serisi başladı. İlk olarak Yamaç, Vartolu’nun kimliğini, yani kardeş olduklarını öğrendi.
  • 43
    Heyecan dozunun her hafta daha da katlanacağı seride her bölümde Koçova Ailesi’nden yeni biri gerçekle yüzleşecek.
  • 44
    Bu yüzleşmelerle dizideki kritik bir düğüm çözülecek çözülmesine ama işler daha da sarpa saracak aslında.
  • 45

    Sonuçta Vartolu, İdris’in oğlu, Yamaç ve Selim’in kardeşi ama aynı zamanda Kahraman Koçovalı’nın da katili. 

    İşte Çukur dizisindeki karakterler ve onlara hayat veren oyuncular...

  • 46
    Burak Sergen’in Baykal karakteriyle dâhil olduğu diziye sevilen oyuncu Ahmet Tansu Taşanlar, katıldı. Avukat Nazım rolünde ekran başındakilerle buluşan Taşanlar, Vartolu ile Selim arasındaki köprü rolünde.
  • 47
    Kendi içinde sürprizli bir karakter olan Nazım, hamleleriyle sadece Selim’i değil, izleyicileri de şaşırtacak ve Koçovalı Ailesi arasındaki mücadelenin de belirleyici taraflarından biri olacak.
  • 48
    Ay Yapım imzalı ‘Çukur’ dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim dâhil oldu. Son olarak Ay Yapım’ın geçen sezon ekranlara veda eden unutulmaz dizisi ‘Kara Sevda’da rol alan Burak Sergen, yeraltı dünyasının tehlikeli isimlerinden Baykal olarak izleyici karşısına çıkacak.  İzleyiciyle ilk defa adrenalinin doruk noktasına çıkacağı üçüncü bölümde buluşacak Sergen, Baykal karakterine hayat verecek.

    Yeraltı dünyasının tehlikeli isimlerinden olan Baykal, aşırı hırslı kişiliği ve zekâsı ile kök söktürecek. Koçovalı Ailesi ile Vartolu arasındaki büyük mücadelenin tam kalbinde yer alacak Baykal, işlerin seyrini değiştirme konusunda kilit bir role sahip olacak.
  • 49

    YAMAÇ KOÇOVALI (ARAS BULUT İYNEMLİ)

    Koçovalı ailesinin gündüzleri kimyager, geceleri müzisyen küçük oğlu. Çukur’dan yıllar önce ayrılsa da ailesini ve Çukur’u korumak için mahalleye geri döner. Bu hareketi hem kendi hayatını hem de sevdiklerinin hayatını alt üst eder.

  • 50

    SENA KOÇOVALI (DİLAN ÇİÇEK DENİZ)

    Yamaç’ın büyük aşkı; deli dolu, dik kafalı, yaşam enerjisi yüksek ve güzel bir genç kadın. Yamaç’la ortak bir hayatın hayallerini kurarken, Koçovalı ailesi karşısında bu hayallerini başka bir bahara saklamak zorunda kalır.

  • 51

    İDRİS KOÇOVALI (ERCAN KESAL)

    Koçovalı ailesinin reisi ve tüm Çukur mahallesini yöneten, kudretli ve cömert bir adam. Saldırıya uğrayan ailesini ve Çukur’u ayakta tutabilmek için hayatının en büyük mücadelesini verecektir.

  • 52

    SULTAN KOÇOVALI (PERİHAN SAVAŞ)

    İdris’in eşi, Koçovalı ailesinin bel kemiği, sözü kanun olarak kabul edilen bir kadın. Hayatını kocasına ve çocuklarına adayan Sultan, tüm güçlükler karşısında ailesini bir arada tutmak için elinden geleni yapar.

  • 53

    KAHRAMAN KOÇOVALI (MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ)

    Koçovalı ailesinde İdris’in veliaht olarak yetiştirdiği, ailenin ikinci büyük oğlu olan Kahraman, ağabeyi de hapiste olduğu için aile işlerinin başına geçer. Lider özellikleriyle konumunu garantileyen Kahraman, babası kadar stratejik düşünemese de söz konusu icraat olunca son derece başarılıdır.

  • 54

    SELİM KOÇOVALI (ÖNER ERKAN)

    İdris’in üçüncü oğlu, Yamaç’ın ise en küçük ağabeyi. Ailenin eğlence sektöründeki işlerini yönetmesine rağmen babasının değerlerinin hiçbirini benimsemediği için onun gözünde bir hayal kırıklığından öteye geçemez.

  • 55

    VARTOLU (ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL)

    Doğduğu ve çocukluğunun geçtiği Çukur’a intikam almak için geri dönen, acımasız bir mafya lideri. Yıllar sonra Çukur’a geri dönen Vartolu, kimsenin bilmediği planlarını uygulamaya son derece kararlıdır.

  • 56

    ALİÇO (RIZA KOCAOĞLU)

    İdris’in sokaktaki gözü kulağı. Çöp toplayarak geçimini sağlıyor. Daha iyi şartlara sahip olabilirken kendisi bu hayatı seçmiş. Askerde büyük bir travma yaşamıştır. İnsanlardan uzak olmak istiyor. Müthiş bir sayısal zekası vardır.

  • 57

    MUHİTTİN (NEBİL SAYIN)

    Mahallenin berberi. Racon bilir, delikanlıdır. Çukur’un suç dünyasına bulaşmamış, insanlara zarar vermekten çekindiği için o işlerden uzak durmuştur. Tabiatında şiddet yoktur.

  • 58

    CELASUN (KUBİLAY AKA)

    Çukur’un dışına hiç çıkmamış, yakışıklı ve öfkeli bir delikanlıdır. Gençliği ve toyluğu ile öfkesi birleşince yanlış yollara sapar. Düzene karşı olan Celasun, asi davranışlarıyla hayatını zora sokar.

  • 59

    KONUSU 

    Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız