Seni Çok Bekledim'in Ayliz'i İrem Helvacıoğlu: Hiçbir şey imkansız değildir

Star TV'nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim'de Ayliz karakterine hayat verecek olan İrem Helvacıoğlu, “Hiçbir şey imkansız değildir. Diziyi izleyenler imkansız dedikleri hayallerine farklı bir açıdan bakacaklar" dedi. 

Haberler 26.11.2020 - 11:39

  • 1

    Star’ın yeni dizisi, ‘Seni Çok Bekledim’ yakında seyircisi ile buluşacak. Dizide, ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu ‘Ayliz’ karakterini canlandıracak ve seyirciyi farklı bir serüvenin içerisine sokacak.

  • 2
    Erzincan’dan Katar’a, Katar’dan İstanbul’a uzanan tutkulu bir aşk hikayesinin konu edileceği “Seni Çok Bekledim”in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Başrollerini; Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı ‘Seni Çok Bekledim’in yapımcılığını Skala Yapım ve Dnz Film üstlenirken, yönetmen koltuğunda Şahin Altuğ oturuyor.
  • 3
    ‘Seni Çok Bekledim’de ‘Ayliz’ karakterini canlandıracak olan İrem Helvacıoğlu, oyunculuğuyla da beğeni toplayacak. Ayliz’i ‘güçlü bir karakter’ olarak tanımlayan Helvacıoğlu; “Ayliz; kendini aşka kapatmış, sevilmeyi bilmeyen genç bir kadın" dedi.

  • 4
    "Annesiyle olan farklı ilişkisi ve babasını hiç tanımamasıdan dolayı Ayliz’in aidiyet duygusu yok" diyen ünlü oyuncu "En yakın arkadaşı Şebnem, (Sibel Şişman) kardeşi gibi. Onun dışındaki herkese mesafeli. Kalp kırmayan, naif duruşuyla  güçlü bir kadın. Aşık olmak, biriyle ilişki kurmak  onun için bir tabu ve bu yüzden kendi  alanında kalmak ona güven hissi veriyor” ifadelerini kullandı.

  • 5
    Diziyi izleyenlerin, hayallerine farklı bir açıdan bakacaklarını söyleyen Helvacıoğlu; “Hiçbir şey imkansız değildir. Diziyi izleyenler imkansız dedikleri hayallerine farklı bir açıdan bakacaklar. Yaşadığımız  an, herhangi biri için önemsiz bir tesadüften ibaret olabilir ama diğeri için  gerçekleşmesi gereken, ‘zamanını beklemiş’ mucizedir. Belki de bundan sonra izleyenler, kendi tesadüflerine daha farklı bakacaklar” şeklinde konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız