Serel Yereli'den Mustafa Sandal açıklaması: Londra’ya gelmeden önce mail attı, ben de kıramadım

Müzik eğitimine de devam eden oyuncu Serel Yereli fotoğrafını sosyal medyada yayınlanan Mustafa Sandal'ın bu paylaşımı birliktelik iddialarını gündeme getirdi. Açıklama yapan Sereli, "Mustafa Londra’ya gelmeden önce mail atmıştı. Ben de kıramadım 'olur' dedim" ifadelerini kullandı.

Haberler 17.11.2018 - 12:01

  • 1
    Emina Jahovic’le evliliği geçen haziranda tek celsede biten Mustafa Sandal, yaptığı son Instagram paylaşımıyla sosyal medyada dikkat çekti.
  • 2
    Adı geçen ay ilk olarak Ceren Hindistan’la, ardından Irmak Ünal’la anılan Sandal, çocuklarıyla gittiği Londra’da oyuncu Serel Yereli ile buluştu.
  • 3
    Sandal, Yereli ile bir fotoğrafını “Londra’dan sevgilerle. Serel Yereli ile birlikte keyifli bir akşam yemeği sonrası. Çok güzel yerlere gidecek maşallah bu güzel yürek çok” notuyla sayfasına yükledi.
  • 4
    Ardından fotoğrafı kendi de paylaşan ve Londra'da müzik ile oyunculuk eğitimlerine devam eden Yereli, birliktelik iddiaları sonrası açıklama yaptı.
  • 5
    Hürriyet'in haberine göre; Yereli buluşmayla ilgili şunları söyledi: “Mustafa Londra’ya gelmeden önce mail atmıştı. Müzik hakkında, hayat hakkında buluşup konuşalım, ne yapıyorsun Londra’da diye. E adam rica etmiş, Türkiye’de bir kariyeri var. Ben de kıramadım olur dedim, buluştuk"
  • 6
    "Çocuklar da çok tatlıydı, güzel bir yemek oldu. Büyüğüm kendisi, ne deseydim, olmaz diyemedim. Ben burada çok ciddi kariyer kurmaya çalışıyorum. Mustafa ile müzik ya da düet gibi bir çalışmamız olmayacak.”
  • 7

    "Çocuklar da çok tatlıydı, güzel bir yemek oldu. Büyüğüm kendisi, ne deseydim, olmaz diyemedim. Ben burada çok ciddi kariyer kurmaya çalışıyorum. Mustafa ile müzik ya da düet gibi bir çalışmamız olmayacak.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız