Star TV'nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu'nda kim kimdir? (Karakter analizi)

Nefes kesen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yakında Star ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan Kaderimin Oyunu dizisinin karakter analizleri belli oldu. İşte Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizide oyuncuların canlandırdığı karakterler... 

Haberler 02.12.2021 - 11:34

  • 1

    Başrollerini Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın paylaştığı; oyuncu kadrosunda Meriç Aral, Esra Dermancıoğlu, Müfit Kayacan, Ülkü Duru, Kaan Çakır, Iraz Akçam, Yıldırım Özcan, Yeşim Gül Onur Bilge ve Ayça Koptur gibi başarılı isimlerin bulunduğu Kaderimin Oyunu'nda kim kimdir, belli oldu. İşte Star TV'nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu'nun karakter analizleri.... 

  • 2

    ASİYE / ÖYKÜ KARAYEL

    iki çocuk annesi güzel bir kadındır. Çok küçük yaşta annesini kaybetmiş, üvey anneyle büyümüş, mutluluğunu Cemal’le yakalayacağına inanınca 17 yaşında kaçarak evlenmiştir. Hayatta her şeyi tek başına yapmak zorunda kalan Asiye bir gün bile şikayet etmeyen, çalışkan, cesur bir kadındır.

     

  • 3

    CEMAL KAYA / AKIN AKINÖZÜ

    Yetim büyüdüğü için aile hayatı pek görmemiş, gençliği serserilikle geçmiştir. 18 yaşındayken görür görmez Asiye’ye vurulur. O günden sonra aklı fikri Asiye olur. Devamlı Asiye’nin peşinde koşar, onunla evlenmek ister, sonunda da muradına kavuşur. Ama kaderin onun için hazırladığı bambaşka bir oyunu vardır.

     

  • 4

    MAHİR KUTAY /  SARP APAK

    Mahir ketum, sır saklamayı bilen, aşırı gururlu bir adamdır. Hayatta tek başına kalmayı, tek başına mücadele etmenin ne demek olduğunu iyi bildiğinden Asiye ile empati kurar, ona sahip çıkar. Sevdikleri için her şeye yapmaya hazır, fedakar, koruyucu, kollayıcı bir adamdır.

     

  • 5

    HELİN DEMİRHAN KAYA / MERİÇ ARAL 

    Demirhan ailesinin kızıdır. Oldukça güzel, bakımlı bir kadındır. El bebek gül bebek büyütülmüş, bir dediği iki edilmemiştir. Bu yüzden hep kendi istediği olsun ister. Kimi zaman istekleri bencillik boyutuna varır. Karşısındaki insanın ne istediği ne hissettiği onun için çok da önemli değildir.

     

  • 6

    NERGİS KAYA / IRAZ AKÇAM

    Asiye ve Cemal’in ilk çocuklarıdır. 14 yaşındadır. Altı yaşına kadar çok güzel bir çocukluk geçirmiştir. Asiye gibi güzel, cesur, gözü kara bir kızdır. Ergenliğe yeni girdiğinden sinirlidir biraz. Asiye’ye göre daha öfkelidir, sert çıkışları vardır..

     

  • 7
    UĞUR KAYA/ YILDIRIM ÖZCAN: Asiye ve Cemal’in oğludur. Futbol izlemeyi ve oynamayı sevmektedir. İleride futbolcu olmak istemektedir. Henüz bir ana kuzusu olduğundan annesiyle birlikte uyur. Babasız büyüdüğünden erkek rol modelden yoksundur.
  • 8

    RACİ DEMİRHAN /  KAAN ÇAKIR

    Kırk yaşında, Harun Demirhan’ın oğludur. Zahide adında karısı, İlayda adında bir kızı vardır. O bütün gücü tek başına eline almak ister. Onun söylediği sözün üzerine kimse söz söylesin istemez.

     

     

  • 9

    HARUN DEMİRHAN / MÜFİT KAYACAN

    Demirhan Holding’in sahibi. Turizm işiyle uğraşmaktadır. Oteller zinciri vardır. Yıllarca deli gibi çalışmış, büyük bir mal varlığı elde etmiş; yorulunca da emekli olup işleri oğlu Raci’ye devretmiştir. Aktif olarak çalışmasa bile hala işlere karışmaktadır. Harun vakur, dik, heybetli bir adamdır. Yaşı ilerlemiş olmasına rağmen evde ve şirkette hala onun sözü geçmektedir. Her zaman son sözü o söyler. Ailesine çocuklarına, torunlarına düşkündür.

  • 10

    NEDRET DEMİRHAN / ÜLKÜ DURU

    Harun beyin eşi; Demirhan konağının hanımıdır. Zengin bir ailenin kızıdır. Genç yaşta konağa gelin gelmiştir. Harun’u çok sevmiş, ona iki güzel evlat vermiştir. Cemiyet hayatında ağırlığı olan bir kadındır.

  • 11

    ZAHİDE DEMİRHAN / ESRA DERMANCIOĞLU

    Raci’nin karısı, İlayda’nın annesidir. Ailesi toprak zenginidir. Varlıklı bir ailesi olmasına rağmen eğitim almamıştır. Zahide başına buyruk bir kadındır. Canı nasıl istiyorsa öyle davranır.

     

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız