Survivor çalışanı Alper Baycın Dominik'te öldürüldü, eleme iptal oldu (Dünya Kupası ödülünü kazanan belli oldu)

Survivor son bölümde Dünya Kupası ödüllü oyunu kim kazandı? sorusunun cevabı belli oldu. Dünya Kupası'nda maç izleme ödüllü yarışmanın kazananı Nagihan oldu. Kıbrıs'tan canlı yayınlanması planlanan bölüm ise ekipten Alper Baycın'ın hayatını kaybetmesinden dolayı iptal edildi. Acun Ilıcalı canlı yayında yaptığı açıklamada, "Sevgilisi Alper'imizi haince bir saldırı sonrası Dominik'te kaybettik. Bu durumda bir yayın yapmamız söz konusu değil. Sizden özür dileyerek yayını burada kapatıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberler ntv.com.tr 29.06.2018 - 09:40

  • 1
    Survivor 2018'in Dominik'ten son bölümünde Rusya ödüllü oyun oynandı.

    Kazanan Nagihan yanına Damla ve Anıl'ı alarak Dünya Kupası'ndaki Fransa-Danimarka maçını izlemeye ve şehri gezmeye gitti.
  • 2

    27 Haziran'da Kıbrıs'tan yapılması planlanan yayını ekip arkadaşlarından Alper Baycın'ın (24) hayatını kaybetmesinden dolayı iptal eden Acun Ilıcalı şu açıklamayı yaptı: "Çok üzücü bir olay yaşadık. Ekip olarak iş arkadaşımızı, kardeşimizi sevgilisi Alper'imizi haince bir saldırı sonrası Dominik'te kaybettik. Ekip olarak çok üzgünüz. Bizim projelerimizde yer alan televizyonculukta geleceği olan bir kardeşimiz. Kadere çok inanan biriyim ama böyle ani bir durum yaşadığımız zaman bizim için büyük bir yıkım oluyor. Ekip olarak çok konuşacak durumda değiliz. Buradan bütün ailesine sabırlar diliyorum. Bu durumda bir yayın yapmamız söz konusu değil. Sizden özür dileyerek yayını burada kapatıyoruz."

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

    İşte 26 Haziran'daki geçmiş bölümde yaşananlar...

  • 3
    Survivor 2018'in Dominik'te yayınlanan son bölümünde yarışmacılar Nusret ödüllü oyunda karşı karşıya geldi.

    Ödül erkeklerde Adem'in kadınlarda Nagihan'ın oldu. Adem yanına Turabi'yi Nagihan Damla'yı alarak ödüle gitti.
  • 4
    Nusret'in Survivor'da verdiği yemek ziyafetine Yunan ve Kolombiyalı yarışmacılar da katıldı.

    Ödülün ardından Nusret yarışmacılara üzerinde fenomenleşen tuzlama hareketinin olduğu tişört hediye etti.
  • 5

    Survivor'da 26 Haziran Salı günü yayınlanan bölümün diğer mücadelesi ise yarı final oyununda yaşandı.

    Oyunu kazanan Anıl Hilmi Cem'in ardından Kıbrıs'ta yarı final biletini kazandı.

    İşte Pazartesi günü yaşananlar...

  • 6
    Survivor'da 25 Haziran Pazartesi günü yayınlanan bölüm iletişim ödüllü oyunla başladı.

    İletişim ödülünü kadınlarda Damla erkeklerde Anıl kazandı.

    Damla yanına Nagihan, Adem ise Anıl'ı alarak aileleriyle görüştü.
  • 7
    Kıbrıs'ta yarı final koltuğuna oturacak ilk ismi belirleyecek oyun ise Hilmi Cem'in oldu.

    Toplamda iki yarı finalistin dışındaki yarışmacılar 27 Haziran Çarşamba günü Kıbrıs'ta canlı SMS oylamasına çıkacak. 28 Haziran Perşembe akşamı yarı final, 29 Haziran Cuma ise final yapılacak.

    İşte geçmiş bölümlerde yaşananlar...
  • 8
    Etli sarma ödüllü oyunu erkeklerde Hilmi Cem, kadınlarda Damla kazandı.

    Hilmi Cem yanına Anıl'ı, Damla da Nagihan'ı alarak ödüle gitti.
  • 9
    Haftanın performansları erkeklerde birinci Hilmi Cem, kadınlarda ise Damla oldu.
  • 10

    29 Haziran'da yapılacak final öncesi son ada konseyinde ise Turabi, Damla, Hakan ve Anıl'dan en az SMS oyunu alan Hakan yarışmaya veda etti.

    Geri kalan yarışmacılar Turabi, Adem, Nagihan, Damla, Anıl ve Hilmi Cem Kıbrıs finallerine gidecek. Çarşamba ve Perşembe akşamları Kıbrıs'ta canlı SMS oylaması yapılacak. Cuma günü ise büyük final gerçekleşecek. 

  • 11

    HAKAN ELEME SONRASI NELER SÖYLEDİ?

    "Çok iyi bir sezon geçirdim. Çok iyi arkadaşlar tanıdım. Cumali diye bir kardeş kazandım. Çok güzel dostluklarım oldu. Onları çok iyi hatırlayacağım. Hayatımın en büyük sürprizini aldım. İstanbul'a ödül olarak gittim ve kızım olacağım haberini aldım. Bir kadına aşık geldim iki kadına aşık olarak gideceğim. Büyük hayallerle geldim ama dışardaki hayallerim daha büyük. Hepinizi çok seviyorum."

    İşte son haftanın diğer bölümlerinde yaşananlar...

  • 12

    Survivor’ın 23 haziran cumartesi günkü bölümüne dokunulmazlık oyunu damga vurdu. Bireysel dokunulmazlık erkelerde Hilmi Cem kadınlarda ise Nagihan’ın oldu.

  • 13

    Ada konseyinde adları eşit yazılan Turabi ve Hakan ilk eleme adayları oldu. Böylece Anıl ve Damla otomatik olarak elemeye kaldı ve bu hafta potaya giren kişi sayası 4’e ulaştı. İşte cuma günü Survivor’da yaşananlar...

  • 14

    Survivor’ın 22 haziran cuma günkü ilk mücadelesi 4 yarışmacıya 4 ev ödüllü Annenize sorduk yarışmasıyla başladı. Yarışmacılar annelerinin sorulara verdikleri cevapların tahmin etmeye çalıştı. Her doğru cevabın 1 puan ettiği yarışmada 10’a ilk ulaşan Hakan, Anıl ve Turabi Sancaktepe’de 2+1 ev ödülünü kazanan isimler oldu. 4. evi ise Murat ile Nagihan paylaştı.

  • 15

    Eleme konseyinde Turabi, Murat ve Hakan’dan en az SMS oyunu alan Murat Survivor’dan elendi. 

  • 16

    Eleme karası sonrası Murat şunları söyledi:  Çok güzel bir sezon geçirdim. 2013’te herkes nasıl bir yarışmacı olduğumu görmüştür. Aradan 5 yıl geçti, meslek edindik, büyüdük ve tekrar buraya geldik. Survivor hiçbir zaman hayatımızın odağı olmadı. Kimseye karşı alınganlığım olmadı. Birini kırdıysam özür dilerim. 

     İşte Survivor’da bu hafta yaşananlar...

  • 17
    Survivor 2018'in 105. son bölümünde ödül oyunları oynandı.

    Kahvaltı ödüllü oyun erkeklerde Adem'in kadınlarda Nagihan'ın oldu. Adem ödüle Murat'ı Nagihan ise Damla'yı götürdü.
  • 18

    21 Haziran akşamı yayınlanan ikinci mücadelede yarışmacılar bal ve yemek ödülü için karşı karşıya geldi. Bu oyun ise erkeklerde yine Adem ve Nagihan'ın oldu. Adem yanına Turabi'yi Nagihan Damla'yı alarak ödüle gitti.

    İşte 104. geçmiş bölümde yaşananlar...

  • 19
    Survivor 2018'de Acun Ilıcalı bugünkü ödülün 4 yarışmacıya ev olduğunu açıklayınca yarışmacılar sevinç çığlıkları attı. Ödülü kazanmayı hak eden 4 yarışmacı muhteşem ödülün sahibi olacak.
  • 20

    Survivor 2018'de oyun sırasında sert şekilde yere düşen ve omurgasından sakatlanan Turabi'nin son sağlık durumunu Metin Kuş açıkladı. Sakatlığından dolayı oyunlarda yarışamayan Turabi'nin omurgasını leğen bölgesine bağlayan kemiğinde kırık ve kanama olduğunu söyleyen Metin Kuş, 'Çok sanslıyız ki sinirsel bir kayıp oluşmadı. Eğer izin verseydim ömür boyu kendine kızacaktı. Bu kararı kendi başıma vermedim. Turabi’yi çok seviyorum. Baba oğul gibiyiz. Ama üzgünüm fiziksel aktivite yapamaz.' dedi

    'SİNİRSEL KAYBI OLMAMASI BÜYÜK ŞANS'


    "Turabi çok güzel bir yarışmacı. Uzun soluklu ve güçlü bir yarışmacı. Survivor'a ilk geldiğim seneden beri hiç bir yarışmacıyı sakatlığından dolayı elememek için elimden geleni her şeyi yaparım. Çok kötü düştü. Bütün omurgasını leğen bölgesine bağlayan kemik var. Anatomik bütünlüğü sağlayan bir kemik. Çok şiddetli düşmesine bağlı bir kırık oluşmuş. Çok şanslıyız ki sinirsel bir kayıp oluşmadı. Sol ayağı fileye takılıp sağ ayağının üzerine düşmesinden dolayı kırık oluşmuş. Çok sanslıyız ki sinirsel bir kaybı oluşmadı. Hem Turabi hem bizim için çok büyük bir şans.

  • 21

    Survivor 104. son bölümde merakla beklenen sembol finali yapıldı.

    Nagihan'ı 5-1 yenen Adem Kıbrıs'ta yapılacak Survivor finalindeki ilk finalist oldu.

  • 22
    Yeni haftanın alışveriş ve yemek ödüllü ilk dokunulmazlık oyununda erkekler Anıl kadınlarda Nagihan kazandı. Anıl yanına Damla'yı, Nagihan Hakan'ı alarak ödüle gitti.
  • 23
    Sakatlığı devam eden Turabi'nin durumu da netleşti.

    Acun Ilıcalı doktor raporuyla (Omurgayı kalçaya bağlayan kemikte kırık) Turabi'nin oyunlarda yer almasına izin verilmeyeceğini açıkladı. Ilıcalı ayrıca finale sayılı günler kaldığı için Turabi'nin eleme sisteminde yer alacağını, süre göz önüne alındığı için yarışmadan gönderilmeyeceğini dile getirdi.

    Turabi karar sonrası, "Herkesi geçtik doktor Metin Kuş'a takıldık. Saygı duyuyorum kararına. Şu an Survivor şaka yapıyor gibi. Bitişe gelmişken düşen atlet gibiyim. Survivor yolum yine aynı. Sakatlık yavaşlattı biraz ama yolumu değiştirmeden gittiğim sürece ne kadar yavaş gittiğimin önemi yoktur. Sevenlerim kusura bakmasın" ifadelerini kullandı.
  • 24

    Yapılan ada konseyinde adı en çok yazılan Turabi birinci aday, Anıl ismini söylediği Hakan ikinci aday, Nagihan'ın adını söylediği Murat ise üçüncü eleme adayı oldu.

  • 25

    ACUN'DAN İKİ SÜRPRİZ BİRDEN


    Acun Ilıcalı konseyde sürprizlerini şöyle açıkladı: İki sürprizimiz var. Buraya kadar geldiniz, yoruldunuz, aç kaldınız. Daha önce birleşme partimiz vardı. Kalan 8 arkadaşımıza bir sürpriz yapmak istiyorum. Mini bir parti vereceğiz kumsalda. İki takım da güzel bir yemek yiyecek. Sonuna kadar hak ettiniz. Bu partinin sürpriz bir de konuğu var. Yarın akşam Kenan Doğulu gelecek. Sizin için çalacak ve söyleyecek.

  • 26
    Survivor 2018'in 19. yeni haftası ödül ve sembol oyunlarıyla başladı.

    Sakatlığı geçen Damla yarışlara başlarken, Turabi ise doktor raporunu beklediği için yarışamadı.
  • 27
    Dondurma ve akşam yemeği ödüllü oyun erkeklerde Anıl'ın kadınlarda Nagihan'ın oldu.

    Anıl yanına Hilmi'yi; Nagihan Hakan'ı alarak ödüle gitti.
  • 28
    İkinci heyecan ise Kıbrıs'a gidecek ilk ismi belirleyecek sembol oyunlarında yaşandı.

    Oyun erkeklerde Adem'in kadınlarda Nagihan'ın oldu. İki isim yeni bölümde mücadele edecek ve biri finale gitmeye hak kazanacak.
  • 29
    Survivor 2018'e daha önce Marcus, Gizem, Emre, İpek, Ramazan, Nihat Doğan, Funda, Nevin, Cumali, Sahra, Elif, Birsen, Yağmur, Ümit Karan, Merve ve Sema veda etmişti.
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız