Survivor Şampiyonu Kim Oldu, Survivor'u kim kazandı?

Survivor 2018'de merakla beklenen şampiyon kim oldu? sorusu yanıt buldu. 30 Haziran'da yapılan Kıbrıs finalinde canlı SMS'e çıkan Adem ile Nagihan'dan en çok oyu alan Adem Survivor'da zafere ulaştı. İşte Survivor'ı kim kazandı, Survivor'ın Kıbrıs finalinde yaşananlar ve diğer detaylar...

Haberler ntv.com.tr 02.07.2018 - 09:48

  • 1

    Survivor 2018'in büyük finali 30 Haziran akşamı Kıbrıs'tan canlı yayınla başladı.

    1 Temmuz 2018 SMS sonuçlarına göre Survivor şampiyonu belli oldu.

  • 2

    KKTC Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu, Acun Ilıcalı'ya plaket vererek yarışmacılara başarılar diledi.

  • 3

    İLK ELEME

    Survivor'da finale kalan Adem, Anıl, Hilmi Cem, Nagihan'dan en az oyu alan Hilmi Cem elendi. 

  • 4

    İKİNCİ ELEME

    Geriye kalan Adem, Anıl ve Nagihan üçlüsünden Anıl ikinci elenen isim oldu. Böylece Adem ve Nagihan büyük finale kaldı. 

  • 5

    30 Haziran'da yapılan Kıbrıs finalinde canlı SMS'e çıkan Adem ile Nagihan'dan en çok oyu alan Adem Survivor'da zafere ulaştı.

    ŞAMPİYON KONUŞTU:

    "Çok heyecanlıyım. Gerçekten bu hikaye şu anda tamamlandı. Bu hikayeyi tamamlayan herkesten Allah razı olsun. Bu şampiyonluk çok önemliydi. Bu şampiyonluğu bizimle birlikte çile çeken ve hayatını kaybeden Alper kardeşimize armağan ediyorum. Bunu ben değil sevenlerim başardı." 

  • 6

    FİNALİSTLERİN PERFORMANS SIRALAMASI (BAŞARI PUANI)

    Nagihan Karadere: 63

    Adem Kılıççı: 60

    Hilmi Cem İntepe: 53

    Anıl Berk Baki: 52

  • 7

    NELER SÖYLEDİLER?

    İLK SÖZLERİ

    Adem:

    "Bu saatten sonra seyirciler gönüllerinden geçen şampiyona oy atıyorlardır. İnşallah benim sevenlerim de beni destekliyordur. Beş ay mücadele ettik, elimizden geleni yaptık hepimiz hak ediyoruz. Halkın kararını merak ediyoruz."

  • 8

    İLK SÖZLERİ

    Anıl:

    "İki potadan çıktım. Sevenlerimi mahçup etmedim onlarda beni etmedi. Üzerime düşenleri yaptım, artık benden çıktı. Buraya kadar geldim herkese teşekkür ediyorum. Elenirsem neden elendim demeyeceğim. Dualarını hak edenler esirgemesinler."

    ELENDİKTEN SONRA

    "Öncelikle herkese teşekkür ediyorum. Amcım aileme layık olmak ve beni destekleyenleri mahçup etmemekti. Eğer büyüklerim beni evlatları, küçüklerim abileri gördüyse ben zaten şampiyon olmuşumdur. İçim rahat iki isim de hak ediyor. Herkese teşekkürler."

  • 9

    İLK SÖZLERİ

    Nagihan:

    "Bugün bir şampiyon çıkacak ama kim çıkarsa alnının akıdır. Elimizden geleni yaptık inşallah hak eden kazanır."

  • 10

    İLK SÖZLERİ

    Hilmi Cem:

    "Hepimiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Ben Survivor'ı sınav olarak görüyorum. Notumuzu verecek olanlar bizleri izleyenler. Çok fazla uzatmayacağım inşallah bugün sınavdan yüksek not alırım."

    ELENDİKTEN SONRA

    "Üzgünüm ama aynı zamanda mutluyum. Elimden geleni yaptım en büyük görevim bizi izleyenlere örnek bir yarışmacı olmaktı. Biri elenecekti o ben oldum. Elimden gelenin fazlasını yaptım. Hataları bir daha yapmak istemedim. Oy gönderen göndermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu bir yarışma Acun bey, bir şampiyon çıkacak."

    İşte 29 Haziran'daki geçmiş bölümde yaşananlar...

  • 11
    Açılış konuşmasını yapan Acun Ilıcalı, "Çok acı bir olay yaşadık ekip olarak iki gün erteledik. Biricik kardeşim Alper için bir kez daha başsağlığı diliyorum. Bunun etkisi altındayız. Dominik'te sabahlara kadar çalışan, saatlerce uykusuz kalan bir ekibimiz var. Biz bir aileyiz, bu aileden bir kişiyi kaybettik. Onu hiç bir zaman unutmayacağız nur içinde yatsın" ifadelerini kullandı.
  • 12
    "Yayın akışını" değiştirdik diyen Ilıcalı, 29 Haziran akşamı Adem, Damla, Turabi ve Nagihan'ın yarı finalde SMS oylamasına çıkacağını ve iki ismin veda edeceğini dile getirdi.
  • 13
    Yarı final koltuğunda oturan Adem, NagihanDamla ve Turabi Kıbrıs'ta canlı SMS oylamasına çıktı. Damla ve Turabi sonuçlara göre elendi.

    Finale çıkan Adem ve Nagihan, son dört yarışmacı arasına adını Dominik'te yazdıran Anıl ve Hilmi Cem ile büyük finalde 30 Haziran Cumartesi akşamı canlı SMS'e çıkacak.
  • 14
    Finale kalan Adem şu ifadeleri kullandı: "Şu olabileceğin en iyi noktdayım, yoluma devam etmek istiyorum. Bana inandıkları için çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun."
  • 15
    Final sevinci yaşayan Nagihan şöyle konuştu: "Mutluyum sevenlerim bana bir adım attırdı. İnşallah hayalini kurduğumuz o mutluluğu finalde yaşarız. Kısıtlı imkanlarda bana oy gönderen, imkanı olmayıp dua gönderen herkesten Allah razı olsun, sonsuz teşekkür ediyorum."
  • 16

    ŞAMPİYONLUK ADAYLARI

    Survivor Gönüllüler ve All Star yarışmacıları canlı yayında Acun Ilıcalı'nın 'Bir oy hakkınız olsa kime kullanırdınız' sorusuna yanıt verdi. İşte o tercihler:

    GÖNÜLLÜLER

    Ramazan: Adem

    Murat: Damla

    Melih: Adem

    İpek: Adem

    Gamze: Nagihan

    Gizem: Adem

    Emre: Turabi

    Cumali: Adem

    Birsen: Nagihan

    Funda: Nagihan

    Yağmur: Nagihan

    Hakan: Nagihan

    Nevin: Nagihan

    Cumali: Adem
  • 17
    ALL STAR

    Ecem: Adem

    Sema: Adem

    Nihat: Nagihan

    Yiğit: Adem

    Sahra: Adem

    Berna: Turabi

    Mustafa: Adem

    Elif: Adem

    Ümit: Adem
  • 18

    YARI FİNALİSTLERİN İLK SÖZLERİ

    Adem:

    "Öncelikle Alper kardeşimizin ailesine sabır diliyorum. Bugün baktığımda çok güçlü yarışmacılar var 'hangisini eleyebilirim' dediğimde bir isim çıkmıyor. Hepsi hak etti, halkımız karar verecek. Çok çalıştım bundan sonra sevenlerim ve Survivor seyircisi karar verecek. Umarım bu hikayeyi güzel bir şekilde tamamlarım."
  • 19
    Damla:

    "Çok heyecanlıyım. İkinci defa bu duyguyu yaşıyorum. Hepimiz çok emek verdik, beş ayın sonunda buradayım. Takım olmak ne demek onu yaşadık. Sakatlık yaşadım ve bu benim için en üzücüsüydü. Her oyuna ilk günki heyecanımla çıktım. Elimden gelen mücadeleyi verdim. Hiç keşkem olmadı. Survivor'da kimin kalbini kırdıysam çok çok özür diliyorum. Sevenlerimin desteğine ihtiyacım var. Umarım yanımda olurlar."
  • 20
    Nagihan:

    "Alper kardeşimizin ailesine başsağlığı diliyorum. Survivor'ı acısıyla tatlısıyla tamamladık. Sakatlığım peşimi hiç bırakmadı. Buraya 'Türk kadınının gücünü göstereceğim' diye geldim hiç bir zaman pes etmedim. Tek bir hayalim var, final koltuğuna oturmak. İnşallah bu bana nasip olur. Hayalimi hayata geçirecek olan Türk halkıdır. Bugün burada yalnız değilim, destekçilerim sayesinde oturuyorum. Hakkımda hayırlısı olsun."
  • 21
    Turabi:

    "Ben de öncellikle başsağlığı diliyorum abi. Survivor'da kimsenin yapmadığı şeyleri yapmaya çalıştım. Zaman zaman küçümsediler, önemli olan cesaret etmekti. Eğer programa biraz katkım olduysa ne mutlu bana. Keşke yakından tanımıyorsak yargılamasak. Herkese tavsiyemdir kimse başkası ne der diye yaşamasın biz ne yaparsak yapalım onlar bir şey derler. Büyüklere ricamdır, çocuklarımızı spora yönlendirsinler. Bazı sporları yapmak erken yaşta başlamayı gerektiriyor. Oy istemeye gelelim; bana oy atmak yerine bir çocuğumuzu sporla tanıştırsınlar yapabiliyorlarsa bana destek çıksınlar. Potadan bu konuşmadan dolayı çıkamasamda bu arkadaşlar buradan çıkmayı hak etmiştir."
  • 22

    GEÇMİŞTEN BUGÜNE ŞAMPİYONLAR

    2005 - Uğur Pektaş

    2006 - Derya Durmuşlar

    2007 - Taner Özdeş

    2010 - Merve Oflaz

    2011 - Derya Büyükuncu

    2012 - Nihat Altınkaya

    2013 – Hilmi Cem İntepe

    2014 – Turabi Çamkıran

    2015 - Survivor All Star / Turabi Çamkıran

    2016 - Çağan Atakan Arslan

    2017- Ogeday Girişken

    SURVİVOR ŞAMPİYONLARI

  • 23

    ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

    1986'da Ağrı'da doğdu. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi olan Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. 2001 Avrupa Şampiyonası 2.si 2009 Akdeniz Oyunları 2.si 2011 Avrupa Şampiyonası 2.si 2013 Akdeniz Oyunları 1.si 2014-2015 AIBA APB Proboxing Dünya Şampiyonu olmuştur. 2008 Pekin ve 2012 Londra olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmiştir Ayrıca Beden Eğitimi öğretmenliği yapmaktadır. 

    ADEM'İN SURVİVOR MACERASI İÇİN TIKLA


  • 24

    DAMLA CAN KİMDİR?

    Damla Can, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can, 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topluyor. 27 yaşında olan Damla Can, 2018 Survivor All Star yarışmasında All Starlar takımında mücadele edecek. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetmişti.

    DAMLA'NIN SURVİVOR MACERASI İÇİN TIKLA

  • 25

    NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

    1984 doğumlu olan Nagihan Karadere, Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında birçok müsabakaya katıldı. 13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı. Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yer aldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

    NAGİHAN'IN SURVİVOR MACERASI İÇİN TIKLA

  • 26

    TURABİ KİMDİR?

    1987 yılında Mersin'de doğdu. Aslen Kahramanmaraşlı. Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yaptı. Meslek olarak da terzilik yapıyordu. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi’nde okuyup mezun olamayınca Survivor Allstar’dan sonra dışardan okuyup liseyi bitirmiştir. Turabi Çamkıran, Mersin’de amatör şekilde tekvando, box ve muay thai ile uğraştı. Daha sonra profesyonel olarak “Muay Thai”yi yerinde öğrenme isteği ile Tayland’a gitti. Burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Aynı zaman da MMA (kafes dövüşü) maçlarında da birçok ülkede müsabakalara katıldı. Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon “Benimle Dans Eder misin ?” dans yarışmasına katıldı. 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’in olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmaya katıldı. 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu. Ardında Survivor All Star’a katılan Çamkıran, yine birincilik koltuğunda yer aldı.

    TURABİ'NİN SURVİVOR MACERASI İÇİN TIKLA


  • 27

    HİLMİ CEM KİMDİR?

    19 Mayıs 1992 tarihinde Muğla Yenice’de doğdu. Anne ve babası ilkokul öğretmeni ola İntepe’nin, İstanbul’da yaşayan bir ablası var. İntepe 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik’te yaşadı ve Bodrum lisesinden mezun oldu. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi. 17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem, bir çok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Hilmi Cem İntepe, Muğla üniversitesinde (BESYO)Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulunda okumaya devam ediyor. Hilmi Cem İntepe, 2013 yılında, Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı ve ilk defa bir gönüllü olarak finale adını yazdıran şampiyon oldu. 2015 yılında yapılan Survivor All Star yarışmasına Gönüllüler takımından katılan İntepe, yarışmayı 3. sırada tamamladı. Ayrıca; Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu ve Bodrum Masalı dizilerinde ve Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4 ve yakında vizyona girecek Vecihi Hürkuş filminde rol almıştır.

    HİLMİ CEM SURVİVOR MACERASI İÇİN TIKLA

  • 28

    ANIL BERK BAKİ KİMDİR?

    26 yaşında. Yeditepe Üniversitesi reklam ve tasarım bölümünden mezun. Galatasaray lisesinden mezun. 6 yaşında yelken sporuna başlamış. Aktif olarak hem milli takımda sözleşmeli olarak devam ediyor. Türkiye’nin en büyük şirketinin kaptanlığını yapıyor. Crossfit ile ilgileniyor. Eğitmenliğini yapıyor. Atletizm, voleybol gibi sporlarla da ilgilenmiş.

    ANIL'IN SURVİVOR MACERASI İÇİN TIKLA

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız