Survivor eleme gecesinde yaşananlar (23 Nisan 2018 kim elendi?)

Survivor 2018'in dün akşamki son bölümünde kim elendi? sorusunun yanıtı belli oldu. SMS oylamasına göre Ünlüler takımı için yarışan Adem, Sahra ve Mustafa'dan en az oyu alan Sahra Survivor'dan elenerek adaya veda etti. 11. haftanın son ödül oyununu Gönüllüler kazanırken, Ada oyunu ise yine Gönüllüler'in oldu. İşte Survivor 11. hafta detayları ve Survivor 2018'den yansıyan kareler...

Haberler 24.04.2018 - 12:59

  • 1

    Survivor'ın 11. haftasında ödül ve ada oyunları oynandı.

    Duş alma, fasulye, barbunya ve şinitzel ödüllü mücadele 10-8 Gönüllüler'in oldu.

    SURVIOR YARIŞMACILARININ DEĞİŞİMİ

  • 2
    Waffle ödüllü ada oyunu (Baraka ve yatak) ise 10-7 gibi bir skorla yine Gönüllüler kazandı.

    Haftanın performansları erkeklerde Hakan ikinci Anıl, kadınlarda birinci Birsen ikinci Nagihan oldu.
  • 3
    Acun Ilıcalı son bölümde yeni oylama sistemi hakkında şu bilgileri verdi: 25 Nisan Salı akşamı Survivor'da yapılacak konseyde toplu oylama yapılacak. Toplu oylama cuma günü kapanacak. Seyircilerimiz toplam üç gün boyunca oylamaya katılabilecek. İleride son bir oylama daha yapılacak. Bütün elemeler bu oylamalara göre gerçekleşecek.
  • 4
    Haftanın iki dokunulmazlık oyununu kaybeden ve üç eleme adayı çıkaran Ünlüler takımından Sahra, Adem ve Mustafa'dan en az SMS oyunu alan Sahra Survivor'a veda etti.
  • 5

    SAHRA IŞIK KİMDİR?

    Sahra Işık, 1991 yılında dünyaya geldi. Voleybolcu olarak bilinen Sahra, Fenerbahçe’de forma giyerken, bir yandan da modellik kariyeri üzerine çalışmalarda bulundu. 2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında 3. olarak dikkatleri çeken ve ülkemizi Malezya’da temsil eden Sahra Işıl, 2014 ve Survivor All Star’da mücadele eden isimlerden biri oldu.

  • 6

    ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

    1986'da Ağrı'da doğdu. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi olan Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. 2001 Avrupa Şampiyonası 2.si 2009 Akdeniz Oyunları 2.si 2011 Avrupa Şampiyonası 2.si 2013 Akdeniz Oyunları 1.si 2014-2015 AIBA APB Proboxing Dünya Şampiyonu olmuştur. 2008 Pekin ve 2012 Londra olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmiştir Ayrıca Beden Eğitimi öğretmenliği yapmaktadır. 


  • 7

    MUSTAFA KİMDİR?

    Profesyonel Rugby oyuncusu olan Mustafa Kemal Kurt aynı zamanda Türk Rugby Milli Takımı'nın kaptanı ve 8 yıllık oyuncusudur. Rugby'nin yanında Crossfit ilede ilgilenen Mustafa Kemal Kurt, bu alandada uluslararası müsabakalarda yer almıştır.

    Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünden mezun olan Mustafa Kemal Kurt yaşamına İstanbul'da devam etmektedir. Son olarak Survivor 2018'e dahil olması ile adından söz ettiren Mustafa Kemal Kurt, yarışmada şu ana kadar topladığı 55 puanla 7. sırada bulunuyor.

  • 8
    Survivor'ın pazar akşamı yayınlanan bölümünde de haftanın ikinci dokulmazlık oyunu oynandı. Bayrak yarışına kalan ve kıyasıya mücadelenin yaşandığı oyun 10-9 Gönüllüler'in oldu.
  • 9

    Ada konseyinde ise Ünlüler takımında adı en çok yazılan Mustafa Kemal; Sahra ve Adem'in ardından üçüncü eleme adayı oldu. Eleme adayları ada konseyinde düşüncelerini paylaştı. 

  • 10
    Sahra: 
    Survivor uzun süreçli bir maraton. Ben buraya gelirken bir hedefim vardı ve o hedefin üstünde ilerlemekti amacım. 2014'te Survivor'a geldim açlığın ne demek olduğunu ve sabretmenin önemini öğrendim. 2015'te All Star'a kabul edildim. Orada da gerçek karakterimi yansıtmaya çalıştım. Daha sabırlı daha sakin olmaya çalıştım. Tabiki hırsımı ve hedeflerimi kaybetmeden bunu başarmaya çalıtım. 'İki kez Survivor'a geldim üçüncüsü olmaz' dedim. Survivor hayatımın bu kadar olduğunu düşünürken 2018 yılında tekrar buradayım. Bu benim için büyük bir gurur.

    Buraya gelirken biraz korktum biraz heyecanlandım. Kadro inanılmaz güçlü. Herkes profesyonel ve ona göre hazırlandım. Buraya gelirken çok ağır antrenman yaptım ve acı çektim. Çok iyi olduğumu düşünmüyorum evet ama kendimi kendime ispatladığımı düşünüyorum. Bu saatten sonra burada kalırsam bunu başarmaya devam edeceğim. Psikolojik olarak çok zorlandığım dönemler oluyor, performansımın yükselip düştüğü dönemler oluyor. Duygu değişimlerini çok sık yaşıyoruz Survivor'da. İnsanların da bunu anlayışla karşılamasını istiyorum. Bu hafta kötü bir performans sergiledim. Ondan önceki hafta en iyi kadın yarışmacıların arasına girmiştim. Kalırsam en iyisini yapmaya devam edeceğim. Gidersem de sevdiğim insanların yanına gideceğim. Takımım ve kendim için hayırlısı olsun diyorum.

  • 11
    Adem:

    Bulunduğumuz durum beni mutlu etmiyor. Burada bu stresi yaşamak istemem, kendi takımama da bunu yaşatmak istemem. Maalesef kaybettik, kaybedince de bu konseyi yaşamamız gerekiyor. Benim istemim dışında aday gösterildim. Saygı duyuyorum. Beni destekleyen insanlar biraz yorulacaklar hepsi hakkını helal etsin. Kalırsan mücadeleme kaldığım yerden devam edeceğim gidersem de hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim. Ama buraya ne için geldiğimi çok iyi bilen bir insanım. Yarım kalan hayalimi tamamlamak için geldim. Halkımız da bu hayalimin parçası olup beni desteklemeye devam ederlerse onlara teşekkür ederim.
  • 12

    Mustafa Kemal

    Survivor'a gönüllü olarak geldim. Şu anda ünlüler takımındayım ama ünlü değilim. Ne televizyonda bir yüzüm var ne de bir dizide oynadım ne de beni tanıyan yüzbinlerce insan var. Ben sadece bana inanan, güvenen ve benden çok şeyler bekleyen küçük bir çevreden geldim buraya. Survivor'a katılmayı çok istiyordum ve buraya katılmak için çok şey yaptım, çok uğraştım, çok istedim. İlk turda gelemedim ve çok üzülmüştüm, Bir gün annem bir rüya gördü ve 'Seni Survivor'dan çağıracaklar' dedi. Çok geçti 'Artık aramazlar' dedim. Ondan bir saat sonra Survivor'dan aradılar beni. Dünyalar benim olmuştu. Arkadaşlar bugün beni yazdılar ama ben bugün burada bu potada olmayı hak etmediğimi düşünüyorum. İyi şeyler yaptığımı daha çok yolum olduğunu düşünüyorum. Herhalde ben yeni olduğum için daha önce arkadaşlık bağları vardı içlerinden birini yazamadılar beni yazdılar. Devam etmeyi hak ettiğimi düşünüyorum. Ben elimden geleni yaptım takımıma sayılar kazandırdım. İyi şeyler de başardığımı düşünüyorum. Ama elimden gelmeyen bir şey var. Bundan sonrası için SMS oylaması. Ben yolumun burada bitmesini hak etmediğimi düşünüyorum. SMS bekliyorum. Survivor'da 23 Nisan Pazartesi akşamı elenen isim belli olacak. İşte 19 Nisan Cumartesi günü yaşananlar...
  • 13

    Survivor’ın cumartesi yayınlanan bölümünde Ünlüler ile Gönüllüler takımı baraka ve waffle ödülü için karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadeleyi 6-10 Gönüllüler takımı kazandı.

  • 14

    Günün ikinci mücadelesinde iki takım dokunulmazlık için mücadele etti.  Haftanın ilk kritik yarışmasını 6-10 Gönüllüler  takımı kazandı. Ünlüler takımının kendi arasındaki bireysel dokunulmazlığı ise Elif  kazandı.

  • 15

    Ada konseyinde ismi en çok yazılan Sahra ile bireysel dokunulmazlık sahibi Elif’in ismini verdiği Adem haftanın ilk 2 eleme adayı oldu. 

    İşte Survivor’da cuma günü yaşananlar... 

  • 16

    Survivor’ın cuma günü yayınlanan son bölümde Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı hünkar beğendi ödülü için karşı karşıya geldi.

  • 17
    Mücadeleyi 5-10 Gönüllüler takımı kazandı. Böylece Gönüllüler Takımı uzun bir aradan sonra iki oyun üst üste kazanmış oldu.
  • 18
    Survivor 2018'in 11. haftası ödül ve iletişim oyunlarıyla başladı.

    Lahmacun ödüllü mücadeleyi 10-6 Ünlüler takımı kazandı.
  • 19
    Haftanın ikinci mücadelesi ise iletişim oyununda yaşandı.

    49. bölümde oynanan ve kıyasıya yarışın olduğu oyun 10-6 bu kez Gönüllüler'in oldu.
  • 20
    İletişim oyununu kazanan Gönüllüler seçtikleri arkadaşlarıyla mesajlaştı.

    Ünlülerde ayağından sakatlığı bulunan Ümit Karan ise takımına geri döndü.
  • 21

    Survivor 2018'e daha önce Marcus, Gizem, Emre, İpek, Ramazan, Nihat Doğan, Funda, Nevin ve Cumali veda etmişti.

    İşte Survivor 2018'den yansıyan kareler...

  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız