Türkiye eski güzeli Özlem Kaymaz isyan etti: Yatak olmadığı için ameliyat iptal edildi!

Türkiye eski güzeli Özlem Kaymaz, 16 yaşındaki Nager Sendromu hastası oğlu Daniel’in çene ameliyatı için önceki gün Hollanda’ya gitti. Kaymaz, dün oğlunun ameliyatı yoğun bakımda yer olmadığı için iptal edilince isyan etti.

Haberler 15.11.2018 - 08:43

  • 1
    Sosyal medya hesabından Hollanda'nın sağlık sitemini dile getiren Özlem Kaymaz, "Komşunun çimi uzaktan hep yeşil gözüküyor" dedi. İşte Kaymaz'ın sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj: "Sevgili dostlar... Daniel ameliyat önlüğü ile beklerken, yoğun bakımda yatak olmadığı için ameliyatı iptal edildi!"
  • 2
    "Yıllardır Avrupa'da yaşayıp, medikal ve sosyal sistem içinde maalesef ikinci sınıf insan kategorisine maruz kalıp, ülkemin, sağlık ve eğitim sisteminin aşağılanmasını izledim..."
  • 3
    "Bugün Avrupa devinin geldiği nokta... Hemşire ve öğretmen sıkıntısı çekiyorlar... Çünkü ülke çok iyi durumda ve işçi olmak isteyen yokmuş!"
  • 4

    "Epeydir insanlar kapıda kalıp pankart açıyorlar hastanelerde... Hayretle izliyorum olan biteni...Buradan sesleniyorum tüm doktorlarımıza, hemşirelerimize, Sağlık Bakanlığı'na, basına... Komşunun çimi uzaktan hep yeşil görünüyor..."
  • 5
    "Sistem ülke... Bir dünya devi, ülke ekonomisi iyi gittiği için dibinden nasıl sallanır. İnsan olabilmenin en önemli iki ayağı eğitim ve sağlık sistemi, işçi yetersizliğini nasıl tecrübe eder? Canım ülkemi özledim. Siz anladınız beni"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız