Ünlü milyarderlerin yaşam tercihleri

Dünyaca ünlü şarkıcı, aktör, oyuncu,sporcu ve kraliyet ailesi üyeleri gelirleriyle dudak uçuklatıyor. Ancak bu isimlerin çoğu kazandıkları astronomik rakamlara karşı oldukça mütevazi bir hayat sürüyor. İşte Dailymail'in haberine göre ünlü milyarderlerin yaşam tercihleri...

Haberler 31.10.2017 - 09:47

  • 1

    Bill Gates / 9.3 milyon dolar

    89.9 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin adamı olan Microsoft'un kurucusu Bill Gates, günde 9.3 milyo dolar kazanıyor. Eşi Melinde ile birlikte ara sıra kafa dinlemek için İzlanda'ya minik seyahatlar gerçekleştiriyor.

  • 2
    JK Rowling / 263 bin dolar

    Harry Potter serisinin İngiliz yazarı JK Rowling 650 milyon dolarlık geliriyle dünyanın en çok kazananları arasında 3. sırada. Günde 263 bin dolar kazanan yazar, ailesiyle birlikte Avustralya'da yat turları yapıyor.
  • 3
    Westminster Dükü Hugh / 285 bin dolar

    Birleşik Krallık Westminster Dükü Hugh (26), 12 milyar dolarlık servetiyle çok sade bir hayat sürüyor. Babasının vefatıyla Düklük unvanı kazanan Hugh, günde 285 bin dolar kazanıyor. Üniversiteden sevgilisiyle mütevazi bir hayat süren Hugh, sade bir otomobil kullanıyor.
  • 4
    Adele / 190 bin dolar

    İngiliz pop müzik şarkıcısı Adele, 80.5 milyon dolar ile müzik endüstrisinde en çok kazanan 8. isim. Günde 190 bin dolar kazanan 29 yaşındaki şarkıcı, oğlu ve eşiyle birlikte İngiltere'deki çiftliklerinde yaşamını sürdürüyor.
  • 5
    David Beckham / 179 bin dolar

    İngiliz futbolcu David Beckham, yalnızca spor dünyasında değil, moda ve film dünyasından toplam 450 milyon dolar kazandı. Günlük geliri 179 bin dolar olan Beckham, 4 çocuğu ve eşi Victoria ile çiftliklerinde vakit geçiriyor.
  • 6
    Kraliçe Elizabeth / 155 bin dolar

    Birleşik Krallık tahtının hükümdarı 2. Elizabeth, 550 milyon dolarlık bir servete sahip. Ata binmek, otomobil kullanmak, pul koleksiyonu yapmak gibi hobileri bulunan 91 yaşıdaki Kraliçe'nin günlük geliri 155 bin dolar.
  • 7
    Lewis Hamilton / 126 bin dolar

    4 kez Formula 1 şampiyonu olan Lewis Hamilton 172 milyon dolar ile dünyanın en çok kazanan 10. sporcusu. Günde 126 bin dolar kazanan İngiliz sürücü, moda ve müzik etkinliklerinde boy gösteriyor.
  • 8
    Jennifer Lawrence / 50 bin dolar

    30 milyon dolar serveti olan Oscar ödüllü aktris Jennifer Lawrence'ın günlük kazancı 50 bin dolar. Beverly Hills'teki 7 milyon dolarlık malikanesinde zaman geçiren Lawrence'ın Kentucky'de hasta ve fakir çocuklar için bir yardım vakfı da var.
  • 9

    Cara Delevingne

    İngilim model Cara Delevingne, modelliği bıraktıktan sonra oyunculuk, müzik ve edebiyat dünyasına yöneldi. Şimdi 18 milyon dolarlık bir serveti bulunan model, günde 22 bin dolar kazanıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız