Ünlüler nasıl zayıflıyor? (Fit kalma sırları)

Ünlüler nasıl zayıflıyor? Ünlülerin özel diyet ve egzersiz sırları neler?Bodrum'da detoks kampına gelen Kate Moss'tan Victoria Beckham'dan Kim Kardashian'a ünlülerin fit kalma sırları...

Haberler 19.10.2017 - 09:44 Son Güncelleme : 30.04.2018 - 09:19

  • 1

    Kate Moss


    Tatil için dört yıldır Bodrum'u tercih eden dünyaca ünlü top model Kate Moss sezonu açıt. Zayıflama kampında yakalanan güzel model, aldığı kilolarla dikkat çekti.

    Podyumlarda sıfır beden akımını başlatan Kate Moss'un başı son zamanlarda fazla kilolarıyla dertte. Her yaz kışın aldığı kilolardan kurtulmak için Bodrum'da detoks kampına giren ünlü model geleneğini yine bozmadı. HT Magazin'in haberine göre; bu yıl sezonu erken açan Moss önceki gün Bodrum'da aynı merkezde geçen yaz giydiği aynı siyah bikini ve yeni aldığı kilolayırıyla objektiflere takıldı.

  • 2

    Victoria Beckham

    Sabah aç karnına iki yemek kaşığı elma sirkesi içtiğini söyleyen Victoria Beckham’ın, akşamları da kahve çekirdeği çiğnediği ortaya çıktı.

    Modacıya yakın bir kaynak, “Davetlerde kahve çekirdeği çiğniyor. Böylece Sabahları daha rahat uyanıyor” açıklamasını yaptı.

  • 3

    Emily Ratajkowski

    Emily Ratajkowski, metabolizması konusunda şanlı olduğunu itiraf ederken yine de öldürücü karın kasları için çok çalışıyor. Emily, kahvaltı konusunda kendine özgürlük veriyor. Her sabah Los Angeles’taki Blacktop Coffee’de kouign-amann adında hamurişi yiyen model yanında siyah sert kahve seviyor. Öğle yemeğini genelde salata ve sandwich’le geçiren Emily Ratajkowski, setteyken özellikle nasıl beslendiğine çok dikkat ediyor.

  • 4

    Kötü alışkanlıklarına gelecek olursak, Emily’nin canı arada sırada cupcake çekiyor. Emily’in perhiz alışkanlıklarıyla ilgili en büyük avantajı ete bayılıyor olması. Tam bir etobur olduğunu itiraf eden güzel model enerjisini etten aldığını belirtiyor.

  • 5
    Emily de bizim gibi spor yapmaya zaman bulmakta zorlanıyor. Boş günlerinde spor yapmaya özen gösteren model, yoga ya da dağa tırmanış yönünden kullanıyor. Fitness rutininde iyi bir uyku ve bolca su tüketimi çok önemli! Ama en önemli kuralı, arada tatlı küçük kaçamaklar yaparak ve molalar vererek kendine çok fazla yüklenmeden hareket eden Emily Ratajkowski fitness konusunda oldukça cool ve rahat bir tavır takınıyor.
  • 6

    Kim Kardashian

    Kim Kardashian’In kişisel beslenme uzmanı Colette Heimowitz, Kim’in en iyi diyet sırlarını açıkladı. Hamilelikten sonra verdiği hızlı kilolarla eleştiri konusu olan Kim, aslında olduğu noktaya çalışarak geldi. Yoğun fitness rutinini kendi mobil uygulaması sayesinde öğrendiğimiz Kim, beslenme konusunda da aynı titizlikte davranıyor.

  • 7

    Kim’in zihninde kusursuz bir karbonhidrat kontrol sistemi var. Karbonhidrat tercih edeceği zaman içinde en yüksek fiber olan karbonhidratı tercih eden Kim, içinde sağlıklı yağlar olmasına dikkat ediyor. Kim’in 3 katı kuralı var! Birincisi bol bol protein yemek. İkincisi doğru karbonhidrat seçimi yapmak. Üçüncüsü de her öğünde sağlıklı yağlardan aldığına emin olmak.

  • 8

    Beyonce

    Beyonce’nin ikizlere hamile olduğunu bilmeyen kalmadı. Süperstar yine de fiziğine dikkat ediyor. 

  • 9
    Hamileyken iki kat daha fazla kendine dikkat eden Beyonce, neredeyse her gün SoulCycle dersine gidiyor. Ve hatta çoğu zaman eşi Jay z de ona eşlik ediyor.
  • 10

    Eva Mendes

    Ryan Gosling’in seksi karısı oyuncu Eva Mendes nasıl mı fit kalıyor? Shape dergisine fitness sırlarını açıklayan Mendes’in rutinini paylaşıyoruz. Yeni nesil fitness olan ‘’interval training’’ Eva’nın favorisi. Metabolizmayı hızlandıran yoğun antreman aralarında da Eva ağırlık kaldırdığını belirtiyor.
  • 11
    Her zaman spor ve egzersize zaman ayırmaya çalışan Eva Mendes, yine de kendini çok sıkmamaya zaman zaman ara vermeye dikkat ediyor. Anneliğin en sıkı egzersiz olduğunu ifade eden Eva, evin içinde asla oturmadığının hep çocuklarının peşinden koştuğunu itiraf ediyor.
  • 12

    Sağlıklı bir cildin sırrı tabiki de su! Eva yeterli su içmeye çok özen gösteriyor, yanında hep su şişesi taşıyan güzel oyuncu, kusursuz cildinde biraz daha parlaklık istediğinde için balık yağı ve hindistan cevizi yağını tercih ediyor.

  • 13

    Eva Mendes’in beslenme rutini ise neredeyse her gün aynı! Alışkanlıklarına sadık olan Eva, güne her zaman yumurtayla başlıyor. Öğle ve akşam yemeklerinde ise basit ve düzenli bir yol izliyor. Mendes her zaman protein ve sebzeleri iyi bir şekilde dengelediğinden emin olmaya çalışıyor. Ne kadar sıkıcı ve zor görünse de Eva da bir insan olarak bazen kaçamak yapabiliyor. Tatlı konusunda hassasiyeti olan Eva, eskiden her öğünden sonra tatlı krizine giriyormuş. Şimdi ise akşam yemeğini atlayıp sadece öğle yemeğinden sonra kendini tatlıyla ödüllendiriyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız