Vatan Şaşmaz'ın son röportajı: Dondurulmak isterdim

Sunucu Vatan Şaşmaz, hayatını kaybetmeden önce son olarak perşembe akşamı Emre Saygı’nın konuğu olmuştu. 42 yaşındaki sunucu Hadi Be yayınında, özel hayatından, temmuz ayında nikah masasına oturduğu Yasemin Adalı ile olan ikinci evliliğine kadar birçok konu hakkında kendisine yöneltilen soruları yanıtlamıştı.

Haberler 28.08.2017 - 17:43

  • 1

    Sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz ile eski manken Filiz Aker, Beşiktaş'taki otel odasında ölü bulundu. Şaşmaz'ın ölümü sosyal medyada günün en çok konuşulan konusu oldu. Ünlü isimler 42 yaşındaki sunucunun ardından duygularını paylaştı. Peki ama Vatan Şaşmaz son röportajında neler anlattı? 

  • 2

    "Hiperaktif bir insanım"


    Hiperaktif birisi olduğunu ve hiperaktifliğinin bittiğinde kendisinin de biteceğini söyleyen Vatan Şaşmaz “Ben hiperaktif adamım yerimde duramıyorum. Arkadaşlarım balık tutuyorlar ben sıkılıyorum. Suya girmem, balıkla boğuşmam lazım. Hiperaktifliğim biterse ben biterim. Aslında ağır yaşarsan daha çok yaşarsın. 'Hızlı koşan atın' diye bir söz vardır” dedi.

    VATAN ŞAŞMAZ'IN SON GÖRÜNTÜLERİ 

  • 3
    "Zeki Müren hastasıyım"

    Çok koyu Zeki Müren ve musiki hastası olduğunu söyleyen Vatan Şaşmaz “ Çok koyu Zeki Müren hastasıyım. Musikiyi başından beri takip ediyorum Zeki Müren’i de çok seviyorum. Yeni nesilden de Umut Akyürek’i beğeniyorum” dedi.
  • 4
    "Ben aslında vampirim"

    Kendisine hiç değişmediğini söyleyenlere çok değiştiğini ve aslında vampir olduğu konusunda takıldığını söyleyen Vatan Şaşmaz, "Ben çok değiştim. 'Hiç değişmiyorsun' diyorlar. Benim yaşım 42 değil, 420 çünkü ben bir vampirim diye takılıyorum. İsviçre’de bir iğne varmış 250 bin dolarlık genleri gençleştiriyor kansere deva oluyormuş. Soruyorlar yapar mısın? diye. Bir 10 yıl bekleyip ucuzlamasını beklerdim. Nazar değdireceksiniz ama bana 'Maşallah' deyin” ifadelerini kullandı.
  • 5
    "Lüksü seviyorum"

    Vatan Şaşmaz, lüksü ve arabaları sevdiğini ancak hesabını bilen birisi olduğunu vurgulayarak, "Hesabını bilen bir insanım ama cimri ve tutumlu değilim çok para harcarım. Araba, saat falan severim lüksçüyüm yani. Ama istif ve israf yapmam kesinlikle" şeklinde konuştu.
  • 6
    "Yeni projeler bayramdan sonra"

    Yeni projelerinin olduğunu ve bayramdan sonra netleşeceğini söyleyen Vatan Şaşmaz “ Yeni projelere başlayacağım ama bayramdan sonra netleşecek. Yapmadığım hava durumu sunuculuğu var onun haricinde her şeyi yaptım. Meteorolog değilim ama sunmak isterim. Beni emekli olunca stüdyonun bir kenarına koysunlar orada” dedi.
  • 7
    "Bohem yaşıyorum"

    İki kere iş batırdığını para kazanıp o parayı çoğaltamadığını söyleyen Vatan Şaşmaz “ Ben iki kez iş batırdım. Bir 50 bin dolar ve 50 bin liralık işti. Birisi dergi işiydi. Bir de eski kayın biraderimle yemek işine girmiştik. Bir sezon yaptık paramız battı. Bir daha hayatta girmem ticarete. Ev alıyorum onun kirasıyla yaşamayı düşünüyorum. Ben it gibi çalışıp hayvan gibi yiyorum ama parayı çoğaltamıyorum. Biraz daha bohem yaşamayı tercih ediyorum” dedi.
  • 8
    "Geleceği merak ediyorum"

    Kanser olan Çinli bir iş kadınının öldükten sonra kendisini dondurduğunu ve hastalığın tedavisi bulununca çözüleceğini, kendisinin de böyle bir şeyi merak ettiğini ve denemek istediğini belirten ünlü sunucu, "49 yaşındaki kanser hastası Çinli bir kadın öldü ve kendini dondurdu, 50 sene sonra falan tedavisi bulununca çözülmeyi istedi. Geleceği merak ettiğim için bunu yapmayı çok isterdim. Bir de ölüyor musun, arafta mısın bilmiyorsun. Ruh çıkmış oluyor. Nasıl bir şey olduğunu çok merak ediyorum" dedi.
  • 9
    "Ne akarım ne de bulaşırım"

    Evdeki yardımcılarının kendisine tavşan kakası gibi adamsınız dediğini söyleyen Vatan Şaşmaz “ Yardımcımız bana tavşan kakası gibi adamsınız diyor. Ne kokarsınız ne bulaşırsınız dedi. Ne demek istiyorsun abla dedim hiç kirletmiyosunuz ama pisliğinizde çıkmıyor dedi. Anadolu benzetmesiymiş bu. Bir şey yapılacaksa yaparım ama eşim elleme der genelde” dedi.
  • 10
    "Eşim benim hayatımı planlıyor"

    Evde eşinin kendisine en çok kızdığı şeyin hayatını iyi planlamaması olduğunu söyleyen Vatan Şaşmaz “Evde eşimin bana en çok kızdığı şey hayatımı iyi planlamamam. Benim hayatımı benden çok planlıyor düşünüyor beni. Ben kendimi akışa bıraktım ama o benim için kederleniyor” dedi.
  • 11
    "Hayatımcılık noktasındayım hanımcılık değil"

    Eşine en minimum dırdır noktasında olduğunu ve ikinci evliliği olduğu için ustalık döneminde olduğunu söyleyen Vatan Şaşmaz “ Hayatımdaki en minimum dırdır noktasındayım. Ustalık dönemim bu ikinciye evlendiğim için olayı çözdüm. Dırdırlarım enerjik ve minimal noktada. Gereksiz diyaloglardan kaçınıyorum ve daha az kavga oluyor böyle. Peki hayatımcılık noktasındayım hanımcılık değil ama bu. Hanıma bıraktım her şeyi ve çok mutluyum” dedi
  • 12
    "Alp Kırşan’dan bilgi aldım"

    Balıkçılığa merak saldığını ve bunun için Alp Kırşan’dan bilgi aldığını söyleyen Vatan Şaşmaz “ Yemeyeceğim balığı avlamıyorum. Balığı zıpkınla vurup akşamına yiyorum. Balık için baya para verip olta aldım ve Alp Kırşan’ı aradım. Alp Kırşan Türkiye’nin en iyi balıkçılarından birisidir o atar çeker bende motive oldum ve başlıyorum balık tutmaya” dedi.
  • 13
    "Otelci olmak isterdim"

    Dedesinin işinden dolayı çocukluğunda otelci olmak istediğini söyleyen Vatan Şaşmaz, "Dedem sabuncuydu otellere kullan at sabunlar verirdi ben de otelci olmak isterdim. Turizm işletme mezunuyum. Herhalde bu işi yapmasam 5 veya 7 yıldızlı bir otelin genel müdürüydüm” dedi.
  • 14

    "Ardımda iz bırakmak istiyorum"

    Halit Kıvanç’ın izinden gittiğini ve ardında bir çizgi bırakmak istediğini söyleyen Şaşmaz, “Halit Kıvanç bana, ben ustalarımın ve başkalarının çizgilerini izleyerek bir şeyler yaptım ve ardımda kendi çizgimi çizerek devam ediyorum dedi bende Halit abinin izinden gidiyorum ve benim ardımdan bir çizgi bırakarak devam etmek istiyorum” dedi.

    VATAN ŞAŞMAZ'IN SON GÖRÜNTÜLERİ 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız