Güneş enerjili elektrikli bisikletin fiyatı açıklandı

Kısa süre önce birçok konsept model tanıtan Kanada merkezli firma Daymak, güneş panelleriyle şarj olan elektrikli bisikletini ön siparişe açtı.

Haberler ntv.com.tr 05.01.2021 - 11:34

Kanadalı Daymak firması üzerinde güneş panelleri yer alan elektrikli bisikletinin detaylarını paylaştı. Terra isimli model, paneller sayesinde pillerin sürekli şarj olmasını sağlıyor. 

Daymak Terra 2021 yılı içinde satışa çıkarılacak. İki farklı versiyonla satılacak olan elektrikli bisikletin deluxe versiyonu 3 bin 495 dolardan, Ultimate versiyonu ise 7 bin 999 dolar. 

Deluxe modeli 48V 12AH pil paketine ve 15W güneş paneline sahip.  Ultimate modeli ise 72V 40AH pil paketine, 15W güneş paneline, JBL imzalı hoparlör sistemine ve 500W elektrik motoruna sahip. Ultimate modelde ayrıca GPS ve kablosuz şarj sunuluyor. 

İki modelinde maksimum hızı 32 kilometre ve menzilleri 100 kilometre seviyesinde. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız