Cecilia Krull: My Life Is Going On'u yazarken en çok Tokyo'dan etkilendim

La Casa De Papel'de seslendirdiği My Life Is Going On ile dünya çapında yıldızı parlayan Cecilia Krull, NTV’de ekrana gelen Gece Gündüz programına samimi açıklamalarda bulundu.

Haberler 22.09.2018 - 09:31

Müzisyen bir aileden gelen Cecilia Krull, kariyerine yedi yaşında Disney filmlerinin şarkılarını seslendirerek başladığını söyledi. Birçok filmin müziklerini hazırlayan Krull'un hayatı, tüm dünyada fenomen olan La casa de papel dizisi için yazdığı My Life Is Going On şarkısıyla değişti...

Krull, "La Casa De Papel'in bütün dünyada bu kadar ilgi göreceğini bilmiyorduk. Biz dizi için şarkıyı büyük aşkla yaptık. Bütün dizi ekibi heyecanla tutkuyla çalıştı. Sanırım dizinin ve şarkının başarısının sırrı bu oldu. Hepimiz bu ilgi karşısında şoke olduk, ama elbette çok da mutlu olduk” dedi.

TOKYO KARAKTERİNDEN İLHAM ALDI

La Casa De Papel'in yaratıcısıyla daha önce başka bir dizide çalıştığını, o dizi için de bir şarkı yaptığını söyleyen Krull, “Bu dizinin senaryosunu okuyunca ‘Burada acayip bir şeyler oluyor’ dedim ve çok şaşırdım” dedi. Krull özellikle şarkıyı yazarken en çok Tokyo karakterinden etkilendiğini de sözlerine ekledi.

"GÜZEL ZAMAN GEÇİRECEĞİZ"

“Türkiye'de olduğum için heyecanlıyım. İstanbul'dan önce Ankara'da konser verdik. Çok mutlu oldum. Dinleyiciler neredeyse bütün şarkıların sözlerini biliyorlardı ve benimle birlikte söylediler, dans ettiler, eğlendiler” diyen Krull, salonda çok güzel bir enerji olduğunu belirtti. İstanbul'a ilk kez geldiğini söyleyen ünlü şarkıcı, “İnanıyorum ki dinleyicilerimle İstanbul’da da güzel zamanlar yaşayacağız” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız