En çok satan kitabın sayfaları boş

Amerikalı e-ticaret devi Amazon’da en çok satan kitaplar listesinin başındaki kitabın demokratlarla alay amaçlı yazıldığı ve sayfalarının boş olduğu bildirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 10.03.2017 - 21:43 Son Güncelleme : 11.03.2017 - 02:41

Michael J. Knowles tarafından kaleme alınan 266 sayfalık "Demokratlara Oy Verme Nedenleri: Ayrıntılı Rehber" adlı kitap bu sabah Amazon'un en çok satan kitaplar listesinin başına oturdu.

Sitede 8 dolara satılan kitabın içindekiler ve kaynakça bölümleri olmasına rağmen, sayfalarında bölüm başlıkları dışında herhangi bir şey yazmıyor.

Fox News'e konuşan yazar Knowles, "Demokratlara oy vermek için kayıtlara ve nedenlere baktığımda, sayfaları boş bırakmanın belki de en iyisi olacağını düşündüm." ifadelerini kullandı.

ABD'de 8 Kasım'da yapılan başkanlık seçimini, Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton'ın rakibinden 2,5 milyondan fazla oy almasına rağmen Donald Trump'ın kazanması, Clinton destekçileri arasında büyük hayal kırıklığına ve ülke genelinde Trump karşıtı protestolara neden olmuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız