Gökhan Kırdar’dan yeni albüm: Aşkla Düşleyiş

Gökhan Kırdar 10 yıl sonra ilk kez albüm çıkarıyor. Ünlü sanatçının Aşkla Düşleyiş adlı albümü hem Türkçe hem İngilizce yayınlanacak.

Haberler ntv.com.tr 18.11.2018 - 17:08

MÜZİKLE İYİLEŞTİRİYOR

Yerine Sevemem, Üstüme Basıp Geçme, Yağmur gibi unutulmayan şarkılar ile başyapıt olmuş film ve dizi müziklerinin yaratıcısı Gökhan Kırdar, 15 gün sonra yeni albümünün çıkacağını müjdeledi. 10 yıl sonra ilk kez albüm çıkaracağı için heyecanlı olduğunu söyleyen Gökhan Kırdar "Yeni albümüm Aşkla Düşleyiş hem Türkçe hem İngilizce yayınlanacak. Beraberinde de konserler ve turnelere başlayacağız" diye konuştu.  

Geçtiğimiz mayıs ayında geçirdiği rahatsızlık yüzünden sevenlerini korkutan Gökhan Kırdar, sağlık durumuyla ilgili de bilgi verdi. Şu an gayet iyi olduğunu söyleyen Gökhan Kırdar "Tetkikler sonucu herhangi bir soruna, tehlikeli bir hastalığa rastlanmadı. Aşırı yorgunluktan olduğunu düşünüyoruz. Şu an çok iyiyim, büyük bir hızla çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız