Grammy'ye isyan eden The Weeknd'e Drake'ten destek

2021 Grammy Ödülleri'ne aday gösterilmemesinin ardından Grammy'nin artık yozlaştığı eleştirisinde bulunan The Weeknd'e, ünlü rap şarkıcısı Drake de destek verdi. Drake, "Grammy artık özelliğini kaybetti" dedi.

Haberler ntv.com.tr 26.11.2020 - 08:59 Son Güncelleme : 26.11.2020 - 09:04

Önceki gece açıklanan 2021 Grammy Ödülleri’ne hiçbir dalda aday gösterilmemesi üzerine hayal kırıklığı yaşayan ve Grammy Ödülleri'nin yozlaştığını iddia eden The Weeknd’e ünlü rap şarkıcısı Drake’ten destek geldi.

34 yaşındaki Kanadalı şarkıcı, The Weeknd’in "Grammy'ler yozlaşmaya devam ediyor. Bana, hayranlarıma ve sektöre şeffaflığı borçlusunuz" eleştirisini sosyal medya sayfasına taşıyarak, Grammy Ödülleri’nin artık özelliğini kaybettiğini söyledi.

Drake, “Bence etkili müzik ve bu ödüller arasındaki kopukluktan dolayı her yıl şoke olmamıza izin vermemeliyiz. Bir zamanlar en yüksek tanınma biçiminin sanatçılar için artık bir önemi olmadığını kabul etmeliyiz” dedi.

Drake ayrıca, "Bu, zaman içinde geliştirebileceğimiz ve gelecek nesillere aktarabileceğimiz yeni bir şeye başlamak için harika bir zaman" ifadesini de kullandı.

The Weeknd, MTV Video Müzik Ödülleri ve Amerikan Müzik Ödülleri'nde yaralı ve bandajlı imajıyla dikkat çekti. 
Son dönemin en popüler R&B şarkıcılarından biri olan The Weeknd, mart ayında çıkardığı After Hours albümüyle müzik listelerinde başı çekse de Grammy Ödülleri'ne aday gösterilmemesi hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız