Hugh Grant ve Nicole Kidman The Undoing'in başrollerinde

Hugh Grant ve Nicole Kidman, HBO'nun mini dizisi The Undoing’de başrolleri paylaşacak.

Haberler 19.11.2018 - 11:09

HBO'nun altı bölümlük yeni mini dizisi The Undoing, Jean Hanff Korelitz'in yazdığı You Should Have Known kitabından uyarlanıyor. Susanne Bier'in yönetmenliğini üstleneceği dizinin senaryosu, Nicole Kidman'ın başrolünde yer aldığı Big Little Lies dizisinin de senaryosunu yazan David E. Kelley’nin imzasını taşıyor. 

Hugh Grant ve Nicole Kidman’ın başrollerde yer aldığı dizinin merkezinde Kidman'ın canlandıracağı Grace Sachs karakteri bulunuyor.

NICOLE KIDMAN HAYATI ALTI ÜST OLAN BİR ANNE ROLÜNDE

Sachs, başarılı bir terapist olarak, kendisini çok seven bir kocası ve New York'ta seçkin bir özel okula giden genç oğluyla mükemmel bir hayat yaşamaktadır. Fakat geçirdiği korkunç bir gecede bütün hayatı alt üst olur. Kitabının yayınlanmasına kısa süre kala, kocası bir kaza geçirir ve ortadan kaybolur. Grace, oğlu ve kendisi için bildiği her şeye veda ederek, yeni bir sayfa açmak zorunda kalacaktır. 

SIRLARLA DOLU GEÇMİŞİ OLAN BİRİNİ CANLANDIRIYOR

Hugh Grant’ın canlandırdığı Jonathan bir pediatrik onkolog, iyi bir eş ve aile babasıdır. Ancak şüpheli kazanın ardından birden ortadan kaybolması geçmişinin sorgulanmasına ve korkunç sırların açığa çıkmasına neden olur. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız