Indiana Jones serisi Chris Pratt ile dönüyor

Jurassic Park'ın Owen'ı, Galaksinin Koruyucuları'nın Peter Quill'i Chris Pratt'in şimdi de Indiana Jones'u canlandıracağı iddia edildi.

Haberler 22.01.2018 - 13:32

Fragmanıyla tüm zamanların rekorunu kıran Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı'nda (Avengers: Infinity War) Peter Quill karakteriyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Chris Pratt'in Indiana Jones serisinin son bülümünde rol alacağı iddia edildi.

SPIELBERG KOLLARI SIVADI

Buna göre; ABD'li usta yönetmen Steven Spielberg, sonuncusu 2008 yılında vizyona giren meşhur arkeolog Indiana Jones'un maceralarını anlatan serinin son filmi için kolları sıvadı.

MİRASI HARRISON FORD'DAN ALACAK

Indiana Jones mirasını Harrison Ford'dan alıp seriyi genç bir oyuncuyla yeniden başlatmayı düşünen Steven Spielberg'ün aklındaki ilk ismin Chris Pratt olduğu öne sürüldü.  Indiana Jones 5 filmi, 10 Temmuz 2020 tarihinde gösterime girecek

Avengers: Infinity War - Fragman izle

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız