Justin Bieber'dan Grammy tepkisi: Ben pop değil R&B albümü yaptım

Justin Bieber, 63. Grammy Ödülleri’nde pop kategorilerinde 3 adaylık birden kazanmasına rağmen The Weeknd ve Nicki Minaj gibi bu yılki tercihlere tepki gösterdi. 26 yaşındaki şarkıcı "Ben pop değil R&B albümü yaptım" dedi.

Haberler 25.11.2020 - 14:12

Justin Bieber, 63. Grammy Ödülleri’nde Changes albümüyle En İyi Pop Vokal Albüm, Yummy ile En iyi Pop Solo Performansı ve Quavo ile birlikle yaptığı Intentions adlı şarkıyla En iyi Pop İkili/Grup Performansı dalında aday gösterildi. Ayrıca Bieber'ın, Dan + Shay ile olan projesi 10,000 Hours da En İyi Country İkili/Grup Performansı adaylığı kazandı.

"NANKÖRLÜK GİBİ DÜŞÜNÜLMESİN"

Metro'nun haberine göre, adaylıkların duyurulmasından sonra Instagram hesabından açıklama yapan Kanadalı yıldız, öncelikle sadece düşüncelerini paylaştığını ve nankörlük yaptığının düşünülmemesini ve Grammy’nin sanatsal faaliyetlerini takdir etmesinden dolayı gurur duyduğunu söyledi. Independent'ın derlemesine göre Bieber daha sonra, albümünün pop kategorilerinde aday gösterilmesi hakkındaysa şunları ifade etti:

CHANGES HALA R&B ALBÜMÜ

Müziğim konusunda çok titiz ve planlıyım. Bununla birlikte bir R&B albümü yapmaya başlamıştım. Changes bir R&B albümüydü ve hala öyle.

Şimdiye kadar 14 kez Grammy'ye aday gösterilen şarkıcı, son albümünün R&B olarak kabul edilmemesinin kendisine çok garip geldiğini söyledi. Şarkıcıya göre, albümdeki akorlar, melodiler ve vokal tarzı gibi pek çok unsur, söz konusu müzik dalına uygun. Bieber, itirazlarının pop müzikle ilgili olmadığını da belirtti ve şöyle konuştu:

"ONUR DUYUYORUM"

Açık konuşmak gerekirse, pop müziği kesinlikle seviyorum. Sadece bu sefer yapmak için yola çıktığım albüm bu değildi. Bieber açıklamasının sonunda, ne olursa olsun aday gösterilmekten onur duyduğunu vurguladı.

Dünyanın en derin havuzu Polonya'da açıldı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız