Mustafa Erdoğan: Burası kültür turizminin başkenti sayılabilecek bir yer (Anadolu Ateşi Kapadokya'da yandı)

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Kapadokya bölgesindeki peribacaları arasında gösteri sundu. Anadolu Ateşi Yönetmeni Mustafa Erdoğan, "Burası kültür turizminin başkenti sayılabilecek bir yer" dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 10.09.2018 - 10:20 Son Güncelleme : 10.09.2018 - 10:22

Nevşehir'in Göreme beldesindeki Perili Ozanlar Vadisi'ndeki etkinlikte, Anadolu Ateşi, geleneksel müzikler eşliğinde gösteri yaptı.

Anadolu Ateşi Yönetmeni Mustafa Erdoğan tarafından hazırlanan programda, peribacalarına çeşitli motiflerin görüntüsü yansıtıldı. Etkinliğe turistler de yoğun ilgi gösterdi.

Mustafa Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ekim ayı sonuna kadar Kapadokya'da hafta sonları gösterilerin devam edeceğini belirtti.
Erdoğan, "Dünya'nın farklı yerlerinde bu gösterileri düzenliyoruz. Ülkemizde de Kapadokya gibi bir hazine var. Burası kültür turizminin başkenti sayılabilecek bir yer. Kapadokya'da ekim ayı sonuna kadar hafta sonları gösterilerimiz sürecek, baharda yeniden başlamayı düşünüyoruz. Çin'de her yıl birkaç ay süren turne düzenliyoruz. Kapadokya'ya daha çok Çinli turistler geliyor ve Anadolu Ateşi'ni çok sevdikleri Kapadokya'da izleme imkanı bulabiliyorlar" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız