Şahan Gökbakar'dan Recep İvedik 6 ile ilgili yeni detaylar (Vizyon tarihi belli oldu)

Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6 ile ilgili bilgileri Instagram hesabından paylaşmaya devam ediyor. 2019 yayınlanacağı bilinen serinin yeni filmi şubat ayında vizyona girecek.

Haberler 09.07.2018 - 08:58

Recep İvedik serisinin 6'ncı filmi için hazırlıklarını sürdüren Şahan Gökbakar, Instagram hesabından vizyon tarihi hakkında duyurusunu gerçekleştirdi.

'Şahan Gökbakar'dan Recep'in Yeni Macerası' sözlerinin yazılı olduğu görselde filmin vizyona gireceği tarih hakkında detaylar yer aldı.

"Geliyor Recep" notunun yazdığı filmin 2019 yılının şubat ayında vizyona girmesi bekleniyor.

Görselde, filmin baş karakteri Recep İvedik'in gömleğinin bir gorilin elinde olması ve havada arıza yapmış olan bir uçağın irtifa kaybeden görüntüsü filmin senaryosu hakkında küçük ipuçları verdi. Filmin fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Şahan Gökbakar yeni filmin müjdesini ilk kez mayıs ayında yine Instagram hesabından yayınlandığı görsel ile vermişti.
Gökbakar haziran ayında paylaştığı fotoğrafın altına yazdığı notunda ise, “Recep İvedik 6, Afrika... Gülmeye hazır mısınız?” yazarak, yeni filmin Afrika'da geçeceğini açıklamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız