Tayland'daki mağara operasyonunu anlatan The Cave'in yönetmeni belli oldu

Tom Waller, Tayland'da gerçekleşen trajik mağara kurtarma operasyonunu konu alan The Cave filminin senaryosunu yazacak ve filmi yönetecek.

Haberler 09.09.2018 - 13:10

Temmuz ayında Tayland’da bir mağarada mahsur kalan ve kurtarılma operasyonu günlerce basının gündeminde yer alan çocukların hikayesi sinemaya taşınıyor.

The Cave adlı film, Yaban Domuzu isimli küçükler futbol takımının kurtarılma hikayesini ele alacak. Tom Waller’ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstleneceği film, 11 ila 16 yaşları arasındaki 12 erkek çocuğu ve antrenörlerinin bu yaz başlarında çıktıkları bir gezide muson yağmuruna yakalanarak, sığındıkları Tham Luang Mağarası'nda mahsur kalmalarını konu alıyor.  

Bir Tayland prodüksiyonu olarak çekilecek filmin yapımcılığını Tayland merkezli De Warrenne Pictures'ın yapacak. Çekimlerin kasım ayında başlaması planlanıyor.

Bangkok'ta doğan İngiliz yönetmen Waller, Monk Dawson, Mindfulness and Murder ve The Last Executioner gibi yapımların yönetmenliğini üstlendi.

TAYLAND'DA MAĞARADA MAHSUR KALAN ÇOCUKLAR NASIL TAHLİYE EDİLİYOR?

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız