Thor'un (Chris Hemsworth) yeni malikanesi

Thor: Ragnarok'ta birlikte rol aldığı Tessa Thompson ile birlikte Men in Black setinde çalışmalara devam eden Chris Hemsworth Avustralya'da inşa ettirdiği dev malikaneyle gündemde.

Haberler 26.09.2018 - 14:30

Thor: Ragnarok'un Valkyrie'si Tessa Thompson ile birlikte Men in Black'in yeni uyarlaması için sette olan Marvel Evreni’nin Thor’u Chris Hemsworth, bugünlerde ülkesinde yaptırdığı malikane ile gündemde.
35 yaşındaki Avustralyalı oyuncunun 42 bin metrekarelek alana inşa ettirdiği yeni ev havadan görüntülendi. Yaklaşık 50 milyon liraya mal olan ev sosyal medyanın da gündemine oturdu.
Chris Hemsworth'ün malikanesini gören birçok kişi, yanındaki evlerin minyatür gibi görünmesine yol açan dev bina için sosyal medyada "Buraya fabrika mı, AVM mi, okul mu inşa ediliyor?" yorumunu yaptı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız