Ali Dürüst'ten yabancı kuralı açıklaması

TFF Başkan Veliki Ali Dürüst NTV'nin sorularını yanıtladı. Yabancı kuralıyla ilgili açıklamalarda bulunan Dürüst, "Bu kuralı revize edeceğiz. Devam mı edeceğiz, artacak mı, eksilecek mi göreceğiz" dedi.

Haberler NTV 07.09.2018 - 10:32

NTV ekranlarında Sporun Not Defteri programına katılan TFF Başkan Vekili Ali Dürüst yabancı kuralıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Dürüst, "4 sene evvel bu kuralı koyarken Türk futbolu adına uygun olacağını düşündük. Bu sezon sonunda bir düzenleme yapılacak. Kulüpler Birliği ile işbirliği halindeyiz. Bir çalışma yapılacak ve biz kulüplerin federasyonuyuz. Bundan sonra olacakla ilgili konuşmam doğru değil. Bir görüş birlikteliği sağlanmadı henüz. Kulüpler Birliği bir çalışam grubu kurdular kendi aralarında çalışıyorlar. Bizde alternatifler üzerinde çalışıyoruz. Bu kuralı revize edeceğiz. Devam mı edeceğiz, artacak mı, eksilecek mi göreceğiz" dedi.  

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız