PSG'nin yıldızları Neymar ve Mbappe sakatlandı

Fransa ekibi Paris Saint-Germain'de (PSG) forma giyen Brezilyalı Neymar ve Fransız Kylian Mbappe, milli takım maçlarında sakatlandı.

Haberler Anadolu Ajansı 21.11.2018 - 00:31

Brezilya'nın Kamerun ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında attığı bir şutun ardından sağ kasığından sakatlanan Neymar, bir süre tedavi görmesine rağmen oyuna devam edemedi. Richarlison, 8. dakikada yıldız futbolcunun yerine oyuna dahil oldu.

Fransa'nın Uruguay ile karşılaştığı hazırlık maçında da genç yıldız Mbappe, rakip kaleciyle girdiği ikili mücadelenin ardından sağ omzundan sakatlanarak 36. dakikada yerini Florian Thauvin'e bıraktı.

İki yıldız futbolcusu sakatlanan PSG, 24 Kasım'da ligde Toulouse, 28 Kasım'da ise UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'u konuk edecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız