Amazon yeni bir oyun yayın platformu üzerinde çalışıyor

Online alışveriş devi Amazon'un yeni bir oyun yayın platformu üzerinde çalıştığı öne sürüldü.

Haberler 13.01.2019 - 11:26

The Information, Amazon’un internet üzerinden bilgisayar oyunlarının izlenebileceği bir yayın platformu üzerinde çalıştığını öne sürdü.

Söz konusu habere göre, en erken gelecek yıl yayınlamayı planladığı yayın platformuyla ilgili Amazon, şimdiden oyun yayıncılarıyla iletişime geçmeye başladı.

Şirketin kararı, oyun endüstrisinde çevrimiçi yayınların pahalı konsollara olan ihtiyacı kaldırmasıyla gelişen bu eğilimin önemini vurgularken, Amazon yeni platformuyla piyasada Microsoft ve Google’a rakip olacak.

Amazon’un bulut hizmeti Amazon Web Services, yüzde 32 pay ile piyasada lider olarak yer alıyor ve Amazon’u yüzde 17 ile Microsoft ve yüzde 8 ile Google izliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız