Fortnite Summer Skirmish’in 3'üncü haftasına Türk takımları damga vurdu!

Epic Games’in toplam 8 milyon dolar ödül havuzu olan etkinlik serisi Fortnite Summer Skirmish tüm hızıyla devam ediyor. Etkinliğin üçüncü haftasına turnuvaya ülkemizden katılan takımlar damgasını vurdu.

Haberler DHA 31.07.2018 - 12:22

Toplam 8 hafta sürecek olan Summer Skirmish cuma ve cumartesi günleri oynanıyor ve her günün toplam ödül havuzu 500 bin dolar. Her hafta maçların yapısının değiştiği turnuvada bu hafta ikili takımların mücadelesine sahne oldu. Heyecan fırtınası şeklinde geçen 3. haftanın dikkat çeken takımı ise Şahin "H3x" Latifi ve Emre "Refl7ction" Delikara’dan oluşan Bahçeşehir SuperMassive ekibiydi.
3. hafta maçlarının ardından genel sıralamada 49 takım arasından 4. olmayı başaran Bahçeşehir SuperMassive ekibi bu başarısının karşılığında 36 bin dolar kazandı. Ayrıca cumartesi günü 2. ve 5. maçlarda en yüksek skoru alan SuperMassive takımı ilaveten 13 bin dolar daha kazandı. Bu başarıyı bir sonraki maçta başka bir takımla paylaşan ekip toplamda 52.250 dolarlık ödülün sahibi oldu.

Fortnite Summer Skirmish’in 2. haftasında performansıyla dikkat çeken SuperMassive oyuncusu Refl7ction bu haftaki performansıyla da yorumculardan tam not aldı. Fortnite’ın resmi Twitch kanalı maçların ardından 50 bin kişilik izleyiciyi, maçlarda aldığı yüksek skor ve şık hareketleriyle yıldızlaşan Refl7ction’ın kanalına yönlendirdi.

3. haftanın bir diğer başarılı ekibiyse Mehmet “FailRush” Çekinmez ve Mert“Rawl” Şerefli’nin temsil ettiği Dark Passage eSports Club takımı oldu. 9 maçlık serinin 7. Maçında tüm rakiplerini alt ederek Azmin Zaferi’ne ulaşan ekip, genel sıralamada 12. olarak 10 bin dolarlık ödülü eve götürdü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız