Kim Dotcom'dan Obama'ya çağrı

Telif hakkı ihlali ve kara para aklama gibi suçlamalarla bir süredir yargılanan Kim Dotcom, yargılandığı davada Obama'nın da dinlenmesini istedi.

Haberler ntv.com.tr 20.03.2018 - 11:40

Dünyanın en büyük veri indirme sitesi Megaupload'un kurucusu Kim Dotcom, ABD eski Başkanı Obama'nın Yen Zelanda'ya ziyaretini fırsata çevirmek için harekete geçti.  
   
Yeni Zelanda'da devam eden telif hakkı ihlali davasında Obama'nın da dinlenmesini talep eden Kim Dotcom, basına yaptığı açıklamada Obama yönetimini suçladı.  
   
Bakanlığı döneminde Obama yönetiminin Hollywood'un  baskısı altında kaldığını savunan Kim Dotcom, hakkında açılan davanın da gerçeği yansıtmadığını, politik olduğunu iddia etti.  
   
400 MİLYON DOLAR ZARARA SEBEP OLDU  
   
Telif haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle kapatılan MegaUpload’un bugüne kadar, onlarca şirketi 400 milyon dolar zarara uğrattığı düşünülüyor.   

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız