Af teklifi kabul edilirse Emrah Serbes, 1 yıl sonra tahliye olacak

MHP'nin Meclis'e gönderidği af teklifi kabul edilirse yazar Emrah Serbes 1 yıl sonra tahliye olacak. Serbes geçen yıl karıştığı bir kazada üç kişinin ölümüne neden olmuş ve 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Haberler DHA 25.09.2018 - 11:36 Son Güncelleme : 25.09.2018 - 11:42

MHP'nin Meclis'e sunduğu af teklifinin kabul edilmesi tutuklu olan yazar Emrah Serbes'i de etkileyecek. 

22 Eylül 2017'de İzmir-Aydın yolundaki kazada 3 kişinin ölümüne neden olan Serbes, 'bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak' suçundan yargılandığı davada 13 yıl 4 ay hapis cezasına mahkum edilmişti.

Emrah Serbes, 5 yıllık indirimi kapsayan af teklifinin kabil edilmesi halinde 1 yıl sonra denetimli serbestlikle tahliye olacak.

Aldığı cezanın üçte ikisini çekecek olan Serbes’in cezası afla birlikte 2 yıla düşecek.

Kazadan sonra teslim olan ve 1 yıldır da cezaevinde olan Serbes, 1 yıl sonra denetimli serbestlik hakkından yararlanarak tahliye olacak.

KAZADAN 6 GÜN SONRA TESLİM OLMUŞTU

Serbes, İzmir-Aydın yolunda, otomobillerine arkadan çarptığı Ayhan Özçelik (59), eşi Nilgün (51) ile kızı Zeynep Özçelik'in (16) ölümüne neden olmuştu.

Emrah Serbes, kazadan 6 gün sonra sosyal medya üzerinden itiraf mektubunu paylaşarak, sürücünün kendisi olduğunu açıklamıştı. İzmir'de Torbalı Adliyesi'ne gelen Serbes, suçunu itiraf ederek, teslim olmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız