Birliklerine giden 2 er kaçırıldı

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde önemli yurt içi olaylara ilişkin bilgi verildi.

Haberler Anadolu Ajansı 03.10.2015 - 15:57

Arşiv

Tunceli-Pülümür karayolunu kesen bölücü terör örgütü mensupları, yolcu otobüsüyle birliklerine giden 2 eri kaçırdı.

PKK'lılar, durdurdukları otobüste kimlik kontrolü yaptı. Araçta asker olduklarını öğrendikleri 2 kişiyi yanına alan teröristler ormanlık alana kaçarken, askerlerin kurtarılması için operasyon başlatıldı. 

2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Siirt İl Jandarma Komutanlığı'na silahlı saldırı düzenleyen teröristlerden 2'si etkisiz hale getirildi. Teröristlerden 2 kalaşnikof, el bombası, biri gece görüş özellikli 2 dürbün, örgütsel doküman ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.

Ayrıca, bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık eden şüpheli yakalandı.

-Kars'ın Kağızman, Hakkari'nin Şemdinli ve Şırnak'ın Uludere ilçelerinde yollara yerleştirilen 6 el yapımı patlayıcı, güvenlik güçlerince imha edildi.

-Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinde teröristlere ait 6 uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı düzeneği, 18 elektrikli fünye, bin 100 metre kablo, 420 litre motorin, bir çuval gübre, muhtelif örgütsel doküman ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.

-Ağrı'nın Diyadin ilçesinde bölücü terör örgütünden kaçan bir terörist, güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız teslim oldu. 

-Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinden Suriye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan yabancı uyruklu 3 IŞİD mensubu yakalandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız