CHP Lideri Kılıçdaroğlu milletvekilleriyle bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Çubuk'ta şehit cenazesinde yapılan saldırı nedeniyle gerçekleştirilen olağanüstü MYK toplantısı bitti. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan milletvekillerine “Soğukkanlı olun. Provokasyona gelmeyeceğiz” mesajı geldi.

Haberler Anadolu Ajansı 22.04.2019 - 04:39

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’nın Çubuk ilçesinde şehit cenazesinde kendisine yönelik saldırının ardından partisinin genel merkezinde olağanüstü toplantılar yaptı. Önce Merkez Yönetim kurulu’nu toplayan Kılıçdaroğlu ardından milletvekilleriyle bir araya geldi.

Perde arkasına yansıyan bilgilere göre, Kılıçdaroğlu, saldırıyı tüm yönleriyle araştıracaklarini söyledi. “Ülkemizin içinde bulunduğu koşullarda herkes sakin olmalı” diyen Kılıçdaroğlu, milletvekillerinden soğukkanlı olmalarını istedi.

CHP Genel Başkanı, “Biz toplumun bütün kesimlerini bir araya getirerek siyaset yapıyoruz. Birileri bundan büyük rahatsızlık duyuyor. Ama provokasyona gelmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NA ŞEHİT CENAZESİ'NDE SALDIRI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız