Haitili çift, Lüleburgaz'da evlendi

Kırıklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde İngilizce öğretmenliği yapan Haitili Alex Morisseau (34), kendisi gibi Haitili olan Amenie Samedy (30) ile evlendi. Alex Morisseau, “Lüleburgaz'da evimde gibi hissediyorum. Türk insanını çok seviyorum. Çünkü hem çok yardımsever hem de çok sıcakkanlılar" dedi.

Haberler DHA 26.11.2020 - 12:17 Son Güncelleme : 26.11.2020 - 12:18

Lüleburgaz'da özel bir okulda İngilizce öğretmenliği yapan Alex Morisseau, uzun süredir birlikte olduğu Amenie Samedy de kendisinin yanına geldi.

Lüleburgaz'da birlikte yaşayan çift evlenmeye karar verdi. Haiti vatandaşı olan çift, bürokratik sorunları çözmelerinin ardından Lüleburgaz'da yeminli tercüman eşliğinde nikahları kıyılarak, dünyaevine girdi.

Türkiye'nin artık ikinci vatanı olduğunu söyleyen Alex Morisseau, “Türk insanının kültürü çok iyi. Buranın kültürünü ben çok sevdim. Lüleburgaz'da evimde gibi hissediyorum. Lüleburgaz'ı çok sevdim. Türkiye'de çok fazla yer gezmedim. Bugün benim için mükemmel bir gün. Türk insanını çok seviyorum. Çünkü hem çok yardımsever hem de çok sıcakkanlılar" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız