Hatay'ın Kırıkhan ilçesine roket atıldı

Suriye topraklarından atılan roketler, sınır bölgesine isabet ediyor. Son roket, Hatay'ın Kırıkhan ilçesine atıldı. 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Haberler NTV Haber 22.01.2018 - 14:49

Afrin tarafındaki teröristlerin ateşlediği roket, kaletepe mahallesi'ne düştü. 1 kişi hayatını kaybetti, yaralanan 2 kişi tedaviye alındı.  

Bölgeye çok sayıda itfaiye, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Roketin düştüğü alanda inceleme yapılıyor.   

Cumartesi günü harekatın başlamasının ardından Türkiye tarafına roketler atılmaya başlandı. Reyhanlı'ya 11 roket isabet etti, 1 Suriyeli hayatını kaybetti, 47 kişi yaralandı.  

Kilis'te de ev ve işyerlerinin camları kırıldı. Güvenlik güçleri, saldırıların sabit mevziilerden değil, kamyonların arkasındaki rampalardan yapıldığını belirledi. Tespit edilen hedefler F 16'larla vurularak imha edildi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız