Hekimlere ek gösterge zammı Meclis'te kabul edildi (Hekimlere ek gösterge zammı ne kadar olacak?)

Hekimlere ek gösterge zammını öngören yeni maddeler, TBMM Genel Kurulu'nda teklife eklenerek kabul edildi. Peki, hekimlere ek gösterge zammı ne kadar olacak?

Haberler Anadolu Ajansı 02.12.2021 - 11:55

Hekimlere ek gösterge zammını öngören yeni maddeler, Meclis'te AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve HDP'nin oylarıyla kabul edildi.

HEKİMLERE EK GÖSTERGE ZAMMI NE KADAR OLACAK?

Yapılan düzenlemeye göre, bütün pratisyen hekimlere 2 bin 500, uzman hekimlere ise, diş hekimleri de dahil olmak üzere 5 bin lira ek gösterge zammı öngörülüyor.

BAKAN KOCA AÇIKLAMIŞTI

Düzenlemeyi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bütün çalışanlarımızı, özellikle hekimlerimizi mutlu edecek bir düzenleme olacak" diyerek duyurmuştu.

Koca, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nın ardından Meclis'te gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Hekimlere yönelik düzenlemenin detaylarının sorulması üzerine Koca, düzenlemenin, TBMM Genel Kurulunda görüşmeleri süren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne madde ihdasıyla ekleneceğini bildirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız