İstanbul Boğazı'nda yatta cinayet

Bebek'ten boğaz turu için kiralık yatla denize açılan iki üvey kardeş arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

Haberler DHA 09.09.2018 - 12:23 Son Güncelleme : 09.09.2018 - 18:25

İstanbul Boğazı'na kiraladıkları yatla açılan iki üvey kardeş arasında yaşanan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, önceki gün sabah saatlerinde Bebek'ten kiraladıkları tekneyle boğaza açılan Y.D. ve üvey kardeşi S.N. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından S.N. üzerindeki silahla Y.D.'ye ateş etti. S.N., olayın ardından tabancayı denize atarken, yat kaptanı M.C. de durumu polis ekiplerine bildirip yatı Bebek iskelesine yanaştırdı.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlı S.N'yi yat iskeleye yanaştığı sırada gözaltına alırken, olayın yaşandığı yata gelen sağlık ekipleri, Y.D.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.
Zanlı S.N, olayda kullandığı tabancayı attığı yeri göstermesi için deniz polisi ekiplerine ait tekneyle yeniden olay yerine götürüldü. Gösterilen alanda dalış yapan dalgıç polisleri tabancaya ulaşamazken, Y.D'nin cansız bedeni, olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Şüpheli S.N. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız