İstanbul'a kar gelecek mi?

Bu gece Ukrayna üzerinden inecek kuvvetli soğuk hava ülkede cumartesi gününe kadar kalacak. Kuvvetli rüzgarla birlikte gelecek sistem batıya hafif, Anadolu'ya ise orta kuvvetli kar getirecek.

Haberler 22.01.2018 - 17:59

İstanbul'da yarın hafif yağmur ve sulu kar var, sıcaklık 4 derece. Çarşamba günü kente kar yağacak ama çok hafif, bir çok yere sadece çiseleyecek, aynı gün poyraz çok şiddetli esecek. Perşembe ve cuma kuru soğuk var.

Kar yağışı en fazla, Sivas, Kayseri, Niğde, Tokat çevresini etkileyecek ve 3 gün devam edecek. önemli geçiş yerlerinden olan Bolu'da yarın kar çok şiddetli değil, orta kuvvette, sonraki günlerde ise oldukça hafif yağacak, rüzgar nedeniyle buzlanma da oluşacak, sıcaklık 0 derece.

Ankara'da sert poyrazla birlikte yarın orta kuvvetli, sonraki günlerde ise çok hafif kar yağışı bekleniyor, sıcaklık yarın 3 derece. izmir'de cumaya kadar şiddetli bir kuru soğuk olacak, rüzgarlar çok güçlü, hissedilen sıcaklık 3 dereceye kadar düşecek. Bursa'ya yarın hafif kar yağacak. antalya 17 derece, yağmur bir gün ara veriyor, perşembe çok soğuk bir gün olacak.

Akdeniz, Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve Kilis çevresinde ise sağanak yağmurlar cumaya kadar devam edecek. Çarşamba ve perşembe hava soğuyor, Kilis 8 derece.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız