İstanbul trafiğine maç düzenlemesi

Beşiktaş - AltınorduFK maçı nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu.

Haberler Anadolu Ajansı 09.09.2018 - 16:58

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Yönetim Merkezi, bugün 17.00'de oynanacak Beşiktaş - AltınorduFK maçı nedeniyle Dolmabahçe - Bomonti tünelinin trafiğe kapatılacağını duyurdu.

İBB Ulaşım Yönetim Merkezi, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Vodafone Park Stadyumu'nda 17.00'de oynanacak Beşiktaş - AltınorduFK futbol müsabakası nedeniyle Dolmabahçe - Bomonti tünelinin müsabaka bitimine kadar çift yönlü trafiğe kapalı olacağını belirtti.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Vodafone Park Stadyumu'nda oynanacak olan futbol müsabakası nedeniyle stadyum çevresi ve Bomonti-Dolmabahçe Tüneli çift yönlü olarak geçici süreliğine trafiğe kapatılmıştır. Alternatif güzergahları kullanınız."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız