Kadıköy'de iki kadın beton dökülen çukura düştü

Kadıköy'de sokakta yürüyen iki kadın, elektrik çalışması için açıldıktan sonra betonla doldurulan yaklaşık 1 metrelik çukura düştü.

Haberler Anadolu Ajansı 19.11.2018 - 14:12 Son Güncelleme : 19.11.2018 - 16:59

Kadıköy'de altyapı çalışmaları için açıldıktan sonra beton dökülen çukura düşen 2 kadın, vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Fenerbahçe Mahallesi Erguvan Sokak'ta yürüyen iki kadın, elektrik çalışmaları için açılan ve daha sonra betonla doldurulan yaklaşık 1 metrelik çukura düştü.

Bellerine kadar betona gömülen kadınlar, çevredeki vatandaşlar ve işçilerin yardımıyla düştükleri yerden çıkarıldı.

Çevredeki vatandaşlar, sokağın beton dökülen kısmına şerit çekilmediği gerekçesiyle duruma tepki gösterdi.

KEDİ DE DÜŞTÜ

Kadınların düştüğü yerin son kurbanı ise bir kedi oldu. Betona batan kediye de çevredekiler kurtardı. Kedi, yıkandıktan sonra sokağa salındı.

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden alınan bilgiye, yapılan incelemeler sonucu güvenlik tedbirlerini eksik alan AYEDAŞ'a cezai işlem uygulanacağı kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız