Maden işçilerini taşıyan otobüs devrildi: 9 yaralı

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, maden işçilerini taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 9 kişi yaralandı.

Haberler DHA 10.09.2018 - 12:11

Zonguldak'ta, Türkiye Taşkömürü Kurumu'na ait bir maden ocağında çalışan ve mesaileri biten işçileri taşıyan otobüs, sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu devrildi.

Kaza sorası bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Devrilen otobüsteki yaralı madenciler, yoldan geçen diğer sürücülerin yardımlarıyla araçtan çıkartıldı.

Kazada Veysel T., Siyami T., Erdal K., Ruhi K., Bahattin İ., İsa D., Fahri G., Sefer D. ve Şendoğan K. yaralandı. Maden işçileri olay yerine gelen 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından Devrek Devlet Hastanesi ve Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız