Mardin'de evdeki patlamada yaralılardan 1'i daha öldü

Mardin'de bir evde geçen hafta meydana gelen patlamada ağır yaralanan yaşlı kadın tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yaşlı kadının eşi de patlamada yaralanmış, hastanede hayatını kaybetmişti.

Haberler Anadolu Ajansı 15.01.2018 - 12:33

Mardin'in Mazıdağı ilçesindeki bir evde mutfak tüpünden sızan gazın neden olduğu patlamada ağır yaralanan 82 yaşındaki Halime Üzen tedavi gördüğü hastenede hayatını kaybetti.

Eşiyle evde kömür sobasını yakmak istedikleri sırada meydana gelen patlamada ağır yaralanan Halime Üzen, Mardin Devlet Hastanesi'ndeki müdahalenin ardından sevk edildiği Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki müdahalelere rağmen rağmen kurtarılamadı.

Mazıdağı İlçesinde 5 gün önce mutfaktaki tüpten sızan gazın neden olduğu belirlenen patlamada, Fadıl Üzen (79) ve eşi Halime Üzen (82) ağır yaralanmıştı. Fadıl Üzen de dün Adana'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız