Marmara Üniversitesi'nde silahlı saldırgan güvenlik görevlilerini yaraladı

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne kimliksiz girmek isteyen bir kişi ile güvenlik görevlileri arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 05.10.2017 - 23:49 Son Güncelleme : 05.10.2017 - 23:51

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde meydana gelen kavgada iki güvenlik görevlisi darp edildi.

Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde kampüs yerleşkesinden içeri girmeye çalışan ve öğrenci kimlik kartı bulunmadığı iddia edilen Volkan Uluçay ile giriş turnikelerindeki görevliler arasında tartışma çıktı.

Güvenlikçilerin içeri girmesine izin vermediği Uluçay, olay yerinden ayrıldıktan bir süre sonra elinde silahla tekrar yerleşke kapısına gelerek güvenlikçilere saldırdı.

Silahın kabze kısmıyla kapıdaki güvenlikçilerden Ahmet Kemal Dirlik ile Orhan Tepeli'yi yaralayan saldırgan daha sonra kaçmaya başladı.

İhbar üzerine yerleşke kapısına gelen güvenlik görevlileri kaçan Uluçay'ı yakalayarak, polis ekiplerine teslim etti.

Güvenlik görevlilerinin Uluçay'ı kovaladığı esnada saldırganın arkadaşları olduğu iddia edilen iki bayan elerinde bulunan bir silah şarjörünü diğer görevlilere teslim etti.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız