Pazar günü Marmara'da kuvvetli rüzgar bekleniyor

Marmara Bölgesi'nde hafta sonu şiddetli rüzgar var. Meteoroloji, pazar günü etkili olacak rüzgarın neden olacağı olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Haberler Anadolu Ajansı 09.02.2018 - 18:19

Marmara genelinde pazar günü kuvvetli rüzgar beklendiği belirtilerek, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenme olaylarına karşı dikkatli olunması istendi.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, bölgenin yarın öğle saatlerinden itibaren, Orta Akdeniz üzerinden gelen alçak basınç merkezi ve buna bağlı cephesel sistemin etkisi altına gireceği belirtildi.

Alçak basınç merkezinin etkili olmasıyla cumartesi akşam saatlerinden sonra ve pazar günü rüzgarın bölgenin kuzeyinde kuzeydoğu yönlerden, güneyinde (Kocaeli ve Sakarya’nın güneyi ile Yalova) güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esmesinin beklendiği aktarıldı.

Pazar günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli güneyli rüzgarın oluşturabileceği soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız