PKK/KCK'ya yönelik operasyonda konteynerin altında mühimmat ele geçirildi

Van'ın Edremit ilçesinde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda bir konteynerin altında ve çevresinde 7 el bombası, 3 roketatar başlığı ve mühimmat bulundu.

Haberler Anadolu Ajansı 11.09.2018 - 09:49 Son Güncelleme : 11.09.2018 - 09:52

Van'ın Edremit ilçesindeki terör operasyonunda 7 el bombası, 3 roketatar başlığı ve mühimmat ele geçirildiği bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik çalışmalarını sürdüren İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, özel harekat polislerinin de desteğiyle Süphan Mahallesi'nde operasyon gerçekleştirdi.
Operasyonda Halilbey 1. Sokak'ta bulunan bir konteynerin altında ve çevresinde yapılan aramada 7 el bombası, 3 roketatar başlığı, 3 roketatar sevk fişeği, şarjör, dürbün ve 285 fişek ele geçirildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız