Polis kılığında Çinli iş adamlarını gasp edenler yakalandı

İstanbul'da düzenlenen operasyonda, Çinli 3 iş adamından 430 bin euro gasbettikleri iddia edilen 8 kişi yakalandı.

Haberler Anadolu Ajansı 22.07.2018 - 12:58

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne başvuran Çin uyruklu 3 iş adamı, 8 Temmuz günü Okmeydanı Mehmet Şevket Paşa Mahallesi'nde araçlarının önünün bir otomobil tarafından kesildiğini, otomobilden inen polis yelekli kişilerin kendilerini tehdit ettiğini, içinde 430 bin euro ile pasaportlarının bulunduğu çantayı alıp kaçtığını bildirdi.

İhbar üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olay yeri çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi ve görgü tanıklarının ifadesine başvurdu.

Çalışma sonucunda, olayda kullanılan aracın plakası ve bazı suçlardan kayıtları olduğu belirlenen şüphelilerin kimlikleri tespit edildi.

Polis ekiplerinin operasyonunda, olaya karıştıkları öne sürülen 8 kişi gözaltına alındı. Zanlılarla birlikte 462 bin lira, 19 bin 730 euro ve 520 gram altın ele geçirildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan 8 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız